Demokrat Zafer

ZAFER PARTİSİ NİLÜFER İLÇEDEN TÜMŞAD’A ANLAMLI ZİYARET.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin ve yönetimi, Gaziler Haftası sebebiyle “Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri” derneğini ziyaret etti.
Işıl Esgin ve Yönetimini Başkan Metin Şenol ve Tümşad yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Başkan Metin Şenol, Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığının ziyaretinden memnun kaldıklarını, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Kısa zamanda yeniden biraraya geleceklerini belirten Metin Başkan, Işıl Esgin ve Nilüfer İlçe yönetimine başarılar diledi.

Işıl Esgin de; ” Gaziler Yaşayan Anıtlardır.” diyen Gazi Mustafa Kemal’in çizgisinde Türk milliyetçilerinin kurduğu Zafer Partisi olarak, Tümşad’da bulunmaktan kıvanç duyduklarını ifade etti.” Zafer Partisi olarak her zaman sehit ve gazi yakını ailelerin yanındayız” diyen Esgin, askıda kalan sorunların çözümü ile ilgili Metin Başkan ‘dan bilgi aldıklarını belirtti. Zafer Partisi olarak şehit, gazi yakınlarının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, milli çizgilerinden dönmeyeceklerini söyleyen Işıl Esgin, Metin Şenol ve yönetimin konukseverliğinden memnun ayrıldıklarını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ