Demokrat Zafer

Türkiye Meslekte Birlik Grubu Bursa’da delegelerle buluştu

Türkiye Meslekte Birlik Grubu TÜRMOB Genel Başkan adayı Yeminli Mali Müşavir (YMM) Ali Nazım Tekelioğlu ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda delegasyon üyeleriyle bir araya geldi.

15-16 Ekim tarihinde yapılacak olan TÜRMOB’un 24. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri öncesinde ziyaretler gerçekleştiren Türkiye Meslekte Birlik Grubu TÜRMOB Genel Başkan adayı Yeminli Mali Müşavir Ali Nazım Tekelioğlu, yönetim kurulu adayı Murat Demirtaş, denetleme kurulu adayı Mehmet Ali Demirtaş ve disiplin kurulu adayı Nevzat Akkaya ile birlikte Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası‘nı ziyaret ederek delegasyon üyeleriyle bir araya gelip istişarelerde bulundu.

Toplantıda ev sahibi olarak ilk sözü alan Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Hüseyin Halil, TÜRMOB da genel kurula giden süreçte büyük bir heyecan yaşandığını söylerken, yeni seçilecek yönetimin mesleğin geleceğine katkı sağlamasını temenni ettiklerini ifade etti.

“TÜRMOB’DA DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR”

Seçim çalışmaları kapsamında düzenledikleri toplantılardan 38’incisini Bursa’da gerçekleştirdiklerini söyleyen TÜRMOB Genel Başkan adayı Yeminli Mali Müşavir Ali Nazım Tekelioğlu, çok uzun yıllardır aynı kadrolar tarafından yönetilen TÜRMOB’da değişime ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Mesleğin gidişatının kendilerini kaygılandırdığını söyleyen Tekelioğlu, mesleğin ve meslektaşların uzun zamandır bekleyen sorunlarını çözmek için yola çıkmış olduklarını ve meslektaşları için her adımı atabileceklerini kaydetti. Konuşmasında, projelerinden de bahseden Tekelioğlu, projeleri arasında TÜRMOB Üniversitesi olduğunu ve hayata geçirmek istediklerini, göreve gelecekleri takdirde ilk icraatlarının da bu olacağını söylerken yeni bir dönemin kapılarını elbirliği ile açabileceklerini ifade etti. Toplantı sonunda meslektaşların soru ve görüşleri alındı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ