Demokrat Zafer

Weltew Home Personelleri Terfi Aldı

İstihdama katkısıyla her geçen yıl çalışan sayısını artıran ve personellerinin gelişimine katkı sağlayan Weltew Home’da terfi alan çalışanlar için bir tören gerçekleştirildi.  

Bursa İnegöl’ün mobilya ihracatında liderliği elinde bulunduran firması Weltew Home, bugün İnegöl’de yer alan fabrikasında 650 personele istihdam sağlıyor. Firma, fabrikasında çalışan idari personelin terfi töreni için bir yemek organizasyonu düzenledi. Terfi takdim belgeleri ise Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı tarafından verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Balcı, “Yeni görevlerine başlayacak olan personellere başarılar diliyorum. Firmamızın marka yolculuğunda sağladıkları katma değer için her birine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafa Balcı: “Nitelikli iş gücü kolay elde edilmiyor. Bu nedenle istihdam dostu olmak gerekiyor”

“Yapılan her iş kıymetlidir. Emek yoğun sektörlerde ise nitelikli personele ulaşmak oldukça mühimdir. Biz bugün Türkiye’de 120 mağazamızla, yurt dışında ise 80 şubemizle hem ülkemizin 81 ilinde hem de dünya çapında birçok noktada ürünlerimizle kullanıcılarımızın evlerine misafir oluyoruz. Burada müthiş bir çark işliyor. Öyle ki bizim gibi mobilya üreten bir firmada; üretimden, finansa, pazarlamadan, lojistiğe, mağazacılıktan satışa kadar muazzam bir işleyiş olması gerekiyor. Ve bu işleyişi alanında uzman ekiplerimiz yönetiyor. Tam da bu noktada çalışanlarımızın özverisi de oldukça dikkat çekiyor. Ekiplerimizin uyumu başarıyı birlikte getiriyor”.

Mustafa Balcı ayrıca; “Bizler üreticiler olarak sattığımız her bir üründe müşteri memnuniyeti yakalamak üzere hizmet veriyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki, müşteri memnuniyetinin olduğu kadar çalışan memnuniyeti de bir kurum için olmazsa olmazlar arasındadır. Firmalar çalışanlarıyla birlikte bir yol kat ederler ve başarıya bu şekilde ulaşırlar. Weltew Home olarak bu konuda çok şanslı olduğumuzu söylemek isterim, yıllar içerisinde sayısı 650’yi bulan çalışanlarımızla her geçen sene daha da büyüyoruz. İnegöl’ün ihracatta lider firması olmamız da üretim gücümüz ve sağlam kadrolarımızdan kaynaklanıyor. Bugün çalışanlarımızın terfi etmelerinden ötürü gurur duyuyoruz”.

“Mobilya sektöründe yetişmiş personel açığı bulunuyor”

Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Firmamızın kapısı her zaman iş arayışında olan kişilere açıktır. Çünkü biz yalnızca yetişmiş eleman almıyor, yetiştirilmek üzere de personel istihdam ediyoruz. Türkiye’de ve dünyada sürekli gelişmekte olan mobilya sektöründe her daim çalışacak nitelikli iş gücüne ve ara elemana ihtiyaç duyuluyor. Biz de bu konuda hem gençlere hem de mobilya sanayisine katkı sağlamak üzere düzenlediğimiz iş başı eğitimi programları ile garantili istihdam sağlıyoruz” diye ifade etti.

Balcı son olarak; “İstihdam dostu bir firma olarak insan kaynakları gelişimine Weltew Home olarak katkı sağlamaya devam edeceğiz. İşinde belirli bir süre uzmanlaşan personellerimiz bundan sonraki süreçte de terfi almaya devam edecek” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ