Demokrat Zafer

VEKİL KILIÇ’TAN KYK YURTLARINA ZİYARET

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa’da Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda (KYK) kalan öğrencileri yurtlarında ziyaret etti.

HABER OSMAN ÇETİN

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy’un da iştirak ettiği programda AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa Uludağ Üniversitesi kampüsündeki Emir Sultan Erkek Yurdu ve Uludağ Kız Öğrenci Yurdu ile Özlüce’deki Nilüfer Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunarak, yurtlarda kalan öğrencilerle görüştü.
Öğrencilerin akşam yemeğine de katılan Milletvekili Ahmet Kılıç, öğrencilerin öneri ve taleplerini dinledi.
Yurt incelemeleri sonrası açıklamalarda bulunan Vekil Ahmet Kılıç, “Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Rahmi Aksoy’la birlikte hem Emir Sultan Erkek Yurdu’na hem de Nilüfer Hatun Kız Öğrenci Yurdu’na ani bir ziyaret gerçekleştirdik. Nilüfer Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kız öğrencilerimizin misafiri olduk. Öğrenci kardeşlerimizle yemek yedik, sohbet ettik. Gördüğümüz tablodan memnunuz. Öğrencilerimizin yüzünün gülmesi, güzel şartlarda öğrenim hayatlarını sürdürmeleri, memnuniyetlerini kendilerinde duymamız bizleri mutlu etti. Genç kardeşlerimizin isteklerini dinledik. Onların istekleri başımızın tacı. Taleplerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum her daim yanlarındayız. Bu noktada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bilhassa siyasette, ülkenin kaderine yön veren karar mekanizmalarında gençlerimizin yer almasına büyük önem veriyor. Gençlerimizin potansiyelini en üst seviyede kullanabilmesi için her alanda her zaman desteğini görüyoruz. Gençlerimizin yarınlarda Türkiye aşkıyla ürettiği ve her noktada ortaya koydukları çalışmaları göreceğiz. Ülkemiz ve medeniyetimiz adına olan güzel işleri hep birlikte ortaya çıkaracağız. Yurt yetkililerine, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Rahmi Aksoy’a ve çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ