Demokrat Zafer

POLİSAN KANSAİ BOYA, 17. İSTANBUL BİENALİ İÇİN 7 MEKÂNA RENK KATTI

İSTANBUL BİENALİ 2015-2024 BOYA SPONSORU POLİSAN KANSAİ BOYA, BİENAL MEKÂNLARINI  RENKLENDİRDİ

Polisan Kansai Boya, 17 Eylül–20 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek 17. İstanbul Bienali’nin etkinlik alanlarını renklendirdi.

Küratörlüğünü Ute Meta Bauer, Amar Kanwar ve David Teh’in üstlendiği 17. İstanbul Bienal’i, 17 Eylül–20 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Dünyanın farklı bölgelerinden katılımcıların eserlerinin sergileneceği; geleneksel sanat mekânlarının dışına çıkarak kitapçılar, sahaflar, hastaneler, huzurevleri, kafeler ve metro duraklarının da aralarında olduğu onlarca farklı mekâna yayılacak Bienal’de bir hat ve cilt atölyesi, on beşinci yüzyıldan kalan bir hamam, yirmi yılı aşkın süredir kullanılmayan bir Rum okulu, göçmen sanatçılar tarafından kurulan bir sanat alanı da bienal mekânları arasında yer alacak.

İstanbul Bienali’nin 2015-2024 yılları arasındaki 10 yıllık sürede “Boya Sponsoru” olan Polisan Kansai Boya, bu yıl da etkinlik alanlarının daha canlı bir görünüme kavuşmasına destek olarak, 7 mekânda 7000 metrekarelik alanı renklendirdi. Sponsorluk kapsamında bienalin sergi mekânlarından Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, Merkez Rum Kız Lisesi, Performistanbul Canlı Sanat Araştırma Alanı (PCSAA), Büyükdere 35, Müze Gazhane, Barın Han ve Küçük Mustafa Paşa Hamamı’nda etkinlik alanlarından sergi mobilyalarına Polisan Kansai’nin yüksek performanslı, çevreye duyarlı boyaları ile canlı bir görünüme kavuştu.

Yüksek performanslı, yenilikçi ve çevreye duyarlı ürünlerle marka değerini yukarı taşırken sanata verdiği destekleri de kesintisiz sürdüren Polisan Kansai Boya, Elegans Extra Yarı Mat iç cephe boyası ile bienalin sergi mekanlarına renk kattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ