Demokrat Zafer

United Colors Of Benetton’dan Geleceğin Yetişkinlerine Duyarlı Koleksiyon

United Colors of Benetton, sonbahar-kış sezonu için hazırladığı çocuk koleksiyonuyla geleceğin yetişkinlerine sevgi, saygı ve özgüven mesajları veriyor. Kolej temasının hakim olduğu koleksiyonda çevre dostu tasarımlar, dijital dünyanın trendleri ve sinema dünyasından stil ilhamları dikkat çekiyor.

United Colors of Benetton 2022/2023 Sonbahar-Kış Çocuk Koleksiyonu, geleceğin yetişkinlerine sevgi, saygı ve özgüven mesajları veriyor. Bugünün çocuklarını bilinçli, çevreye duyarlı ve esnek bir vizyona sahip bireyler olarak tanımlayan Benetton, yeni sezonuyla çocuklara seçme şansı veren geniş renk, desen ve baskı skalasına sahip bir koleksiyon sunuyor.

United Colors of Benetton Kız Çocuk Koleksiyonu; Farklı Stiller Aynı Koleksiyonda

United Colors of Benetton yeni sezon koleksiyonunda, kız çocuklarının farklı stillerden kendilerine uygun olan tasarımları seçebilecekleri birçok renk, desen ve kumaş çeşitleri bulunuyor.

Kız çocukları için hazırlanan tasarımlar arasında Ivy League üniformalarını hatırlatan kolej stilleri; bol hırkalar, rugby gömlekler, eko kürk detayları ve pileli eteklerle sezonda yerini alıyor. Kolej stilini çiçek ve çizgi desenleri, krem, pembe, gri ve mavinin pastel tonlarıyla renklendiren Benetton, sinema dünyasının kült yapımları arasında gösterilen The Way We Are filminki stillerden aldığı ilhamı da geniş fitilli kadife pantolonlar, çok çizgili kazaklar, jakarlı örgü elbiseler ve maksi kadife gömleklerle koleksiyona taşıyor.

Günümüz çocuklarının TİKTOK dünyasında sahiplendikleri yetişkin stillerine karşın yetişkin stil kodlarını taşıyan ancak çocuksu ruhu kaybetmeyen tasarımlar hazırlayan Benetton’un yeni sezon koleksiyonunda; denim tasarımlar, şişme ceketler, krem, pembe ve yeşil tonlarıyla renklendirilen İskoç etekler, yarasa kollu kazaklar, grafitili tozluk tasarımları ve sloganlı sweatshirt modelleri ön plana çıkıyor.

Çevre dostu çocuklar için sürdürülebilir moda tasarımlarının dikkat çektiği koleksiyonda; organik pamuktan polar tasarımlar, örgü modeller, geri dönüştürülmüş polyesterden hazırlanan şişme ceketler, çevre dostu imajını güçlendiren renk blokları ve gökkuşağı tonları kullanılıyor.

United Colors of Benetton Erkek Çocuk Koleksiyonu; Kolejli, Denizci, Maceracı ve daha fazlası…

United Colors of Benetton Sonbahar-Kış Erkek Çocuk Koleksiyonu kolej stili ilhamının güçlü yansıtıcıları arasında yer alıyor. Çift asimetrik fermuarlı, anvelop kapüşonlu, maksi baskılı ceket koleksiyonun öne çıkanları arasında yer alırken çocukların maceracı ruhunu yansıtan tasarımlar arasında; işlemeli polar kapüşonlu tasarımlar bulunuyor.

Rugby tarzının takipçisi çocuklar için çizgili ve düz klasik polo yaka gömlek seçeneklerinin sunulduğu koleksiyonda deniz tutkusunu kış stilinde de yaşatmak isteyen çocuklar için kadife pantolonlarla kombinlenebilen degrade çizgili kazak, maksi kapüşonlu tasarımlar ve cepli ceket modellerine yer veriliyor.

Son yılların trendi Uzak Doğu/Japon tarzını yansıtan tasarımların da hakimiyet gösterdiği koleksiyonda tüm zamanların vazgeçilmez denim trendi de dar kesim modelleri ve soluk renk seçenekleriyle yeni sezona sunuluyor. Blok renkli eşofmanlarla zenginleştirilen alt giyim koleksiyonu çevre dostu şişme mont modelleri, sneaker alternatifleri, yün şapka ve atkı tasarımlarıyla tamamlanıyor.

Benetton’un en küçük erkek çocukları için hazırladığı tasarımlarda ise oyuncak ayı motifleri ön plana çıkıyor.

En hassas ciltlere karşı bile nazik olması planlanarak tasarlanmış, çevre dostu ve sürdürülebilir United Colors of Benetton Çocuk Koleksiyonu tüm Benetton mağazalarında ve benetton.com.tr’de satışa sunuluyor.

United Colors of Benetton Hakkında:

Benetton Grup, 5.000’den fazla mağazası ile dünyanın en önemli pazarlarında faaliyet gösteren, dünyanın en tanınmış şirketlerinden biridir. Geleceği planlayan, bugünü yaşayan, çevreye ve insan onuruna saygı gösteren grup, dönüşüm içinde olan toplumlara karşı da sorumluluk duygusuyla hareket eder. Değişim ve yenilikler üzerine esnek ve küresel bir yapıya sahip olan Benetton; tarihi, renkleri, moda anlayışı, perakende satış mağazası devrimi, benzersiz satış ağları opsiyonları, sosyal sorumluluk bilinci ve kültürel tartışmalara değinmekten kaçınmayan evrensel iletişimiyle de sektörel ve toplumsal gelişimi destekler. Renk, moda ve demokratik fiyat politikasıyla konsolide bir kimlik sergileyen grup, benimsediği değerler ve iş tutkusuyla güçlü ve dinamik bir yapı oluşturur. United Colors of Benetton, satış ağının gelişimini de dünya çapında önemli bir yatırım programı ile destekler. Mağazalarını; koleksiyonların, renklerin ve tasarımların ilgi odağı olduğu ve giderek daha çekici hale gelen, dinamik ve etkileşimli bir perakende bağlamında sunmak için son derece modüler ortamlardan yararlanan Benetton, tarihi şehir merkezlerinde ve alışveriş merkezlerinde önemli konumlarda yer alır.

United Colors of Benetton Türkiye Hakkında:

1985 yılında Türkiye’ye ilk giren uluslararası hazır giyim markası olan Benetton, ülkedeki sektör gelişimine büyük katkı sağlamıştır. Koleksiyon yapısı, renkliliği ve canlılığı ile Türk kültürüne hızlı bir adaptasyon gösteren marka 35 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Türkiye’de 45 mağaza ve 30 farklı satış noktasına sahiptir. Yüzde 100 pamuk, yüzde 100 yün gibi doğal hammaddeler ile üretimini sürdüren United Colors of Benetton, Green B adını verdiği sosyal sorumluluk projesiyle de sürdürülebilirlik çalışmalarına öncülük etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ