Demokrat Zafer

DSP İnegöl; “Cumhuriyetin tüm kazanımlarını koruma ve geliştirme mücadelesini ödünsüz sürdüreceğiz!”

“Büyük Türk Milletinin vatanımızı işgal eden güçlere karşı 30 Ağustos 1922’de şan ve şeref dolu bir zaferle nihayete erdirdiği kutlu günün 99. yıl dönümünü milletçe büyük bir gururla kutluyoruz.” Demokratik Sol Parti İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar büyük zaferin yıldönümünde;  “İstiklal mücadelemizi zaferle taçlandıran ve şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer’inin 99. Yıldönümü kutlu olsun!

30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan yüce Türk milletinin gücünün ortaya konulması bakımından büyük anlam ifade etmektedir.

Bu zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmalıyız.

Demokratik Sol Parti olarak, eserinizin, armağanınızın, emanetinizin ve vasiyetiniz olan ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, demokratik değerleri, hukukun üstünlüğünü, hedef gösterdiğiniz çağdaş uygarlığa ait Cumhuriyetin tüm kazanımlarını koruma ve geliştirme mücadelesini ödünsüz sürdüreceğiz.

Başta Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ