Demokrat Zafer

Atiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Burdur’da sahne aldı

Burdur Belediyesi’nin katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayarmıkutlamaları kapsamında 31 Ağustos Çarşamba gecesi Atiye sahne aldı. Belediye tarafından yeniden düzenlenen Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konseri, 20 bin kişi izledi. Bu büyük zaferin coşkusuna şarkıları ve enerjisi ile ortak olan Atiye, dansçıları ve sahnede kendisine eşlik eden müzisyenlerle unutulmaz bir performans sergiledi.

Son hiti Dalgana Bak’la coşkulu bir şekilde açılışı yapan Atiye, ‘Salla’, ‘Budur’, ‘Ya Habibi’, ‘Mazallah’, ‘Soygun Var’ gibi geniş kitlelere ulaşan şarkılarını, dansçılarının da eşlik etmesi ile sahne üstünde büyük bir müzik şölenine çevirdi.

Meydanı dolduran binlerce coşku dolu seyirci ellerinde Türk bayrakları ve enerjileriyle, Atiye’nin güçlü sahne performansına ve şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ettiler.

Bayram coşkusunu yaşamak için tüm Burdur’luları konsere davet eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “30 Ağustos sadece bizim için değil tüm dünya için önemli bir gündür. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarının ve atalarımızın bizlere emanet ettiği bu mirasa her zaman sahip çıkacağız. Büyük Zafer’in 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında ülkemizin sevilen sanatçısı Atiye’ye sahne aldığı için teşekkür ediyorum’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ