Demokrat Zafer

Procenne, yurt dışında da yenilikçi çözümleriyle müşterilerinin yanında olacak.

Türkiye’nin Dijital Güvenlik Ar-Ge Merkezi Procenne, 2022 yılında global pazar hedeflerini duyurmuş ve yıl boyunca da pek çok uluslararası etkinlikte yer alarak bu hedefine ilerlediğini göstermişti. Şirket, bu yöndeki çalışmalarına hızlıca başlayarak ilk olarak 14-16 Mart 2023 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen GISEC Global etkinliğinde yer aldı. 2023 süresince pek çok etkinlikte yer alacak olan Procenne, planlanan etkinliklerini paylaştı.

Pandemi sebebiyle yavaşlayan fuar organizasyonları 2022 yılında pandeminin etkilerinin azalması ve salgına karşı önlemlerde kaydedilen gelişmelerle birlikte toparlanma eğilimine girmişti. Bu sayede 2022 yılı da önceki iki yıla kıyasla daha hareketli ve etkinliklerin daha çok yapıldığı, daha fazla katılımcı ve ziyaretçinin fuarları ziyaret ettiği bir yıl olmuştu.

Procenne de 2022 yılında katıldığı fuarlar ve global arenada attığı adımlarla dikkat çekmişti. 2022 yılı boyunca GIFS, Seamless ME, GITEX gibi pek çok etkinlik katılımıyla dikkat çeken Procenne, 2023 yılında da hız kesmeden fuarlarda yer almaya ve global bir ekol olma hedefine yürümeye devam ediyor.

İlk olarak 26-28 Ocak 2023 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Mobilfest’e katılan Procenne, 14-18 Mart tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirilen GISEC Global’de yer aldı. Gerek donanım gerekse yazılım ürün ve çözümleri ile dijital güvenlik sektöründe adından sıkça söz ettiren Procenne, katıldığı etkinlikler ile de sektörün nabzını tutmaya ve ihtiyaçları analiz etmeye, yeni iş birlikleri geliştirmeye devam ediyor.

Yenilikçi teknolojileriyle sektöre yön veren Procenne, hem ulusal hem de global pazarda yenilikçi ürün ve çözümleriyle fark yaratmaya devam edecek.

2023 yılına başlarken hedeflerine 2022’de yapılan etkinliklerde yakaladıkları ivmeyi arttıracaklarını duyuran Procenne yıl boyunca katılacağı etkinlikleri de çoktan planlamış durumda. 2022’de katıldıkları ve yıllık olarak düzenlenen etkinliklere tekrar katılacakları gibi bu etkinliklerin dışında dünyanın farklı yerlerinde düzenlenen başka etkinliklerde de bu yıl Procenne’i göreceğiz.

Başta Seamless ME, IDEF’23 ve GITEX olmak üzere Istanbul Fintech Week, GITEX Africa gibi etkinliklerde karşımıza çıkacak olan Procenne yetkilileri, bu etkinliklerin şimdiye kadar planlanarak kesinleşenler olduğunu belirterek bunların dışında gerek yurt içi gerekse yurt dışında düzenlenen başka etkinlikleri de değerlendirdiklerini, hedef ve programları doğrultusunda farklı etkinliklerde de yer alabileceklerini belirtti.

Uluslararası etkinliklerle hem ülkemizin katma değerli işlerini tanıtan hem de hedef pazarlara emin adımlarla ilerleyen Procenne’i, önümüzdeki günlerde dünyanın farklı bölgelerinde de görmeye devam edeceğiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ