Demokrat Zafer

Onur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın Gemlik Basın ‘da!

Onur İttifakı Lideri Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın: “Onur’lu bir duruşumuz var” Genç meslektaşımız Özge Demir’in Perspektif Programına konuk olan Aydın; “Bizi mevcut siyasi partilerden ayıran en önemli nokta; kendimize ait bir düşüncemizin olmasıdır. Ülke sorunuyla ilgili, siyasetle ilgili, ekonomiyle ilgili, gençler ve kadınlarla ilgili çok Onur’lu bir duruşumuz var ve siyaseti fikir üzerinden geliştiriyoruz.” dedi.

Onur ittifakı bir strateji hareketidir!

Gemlik Basın ekranlarında meslektaşımız Özge Demir’in “Stratejiniz nedir ? Bu seçimi kazanmanız için stratejiniz nedir ? sorusuna Başkan Aydın; ” toplumun en saygın insanlarına ulaştım bu insanlara anlattım toplumun tüm sorunlarını ve çözüm önerilerimizi anlattım. 12 yıldan beri aralıksız yollardayım. Şu anda benim elimde 600 bin kişinin isim listesi var . Tamamının elini sıktım, tamamıyla tokalaştım. Tamamına sorunları ve çözüm önerileri anlattım. Bu seçimi ben nasıl kaybedeyim. Ben hayatım da seçim kaybetmedim. Bu seçimi benim elimden kim alacak.” dedi.

“HEDEFİMİZ ÇOK NET”

Türkiye’deki liyakat ve adalet sistemiyle ilgili eleştirilerde bulunarak, ülkenin sadakate özlem duyduğunu belirten Başkan Aydın, “Türkiye’ye adaleti, liyakatı, bürokrasiyi biz getireceğiz, biz bugüne kadar yapılmayanı yapıyoruz. Siyaset ahlaklıların ve erdemlilerin işidir. Siyaseti erdemli insanlar yapar. Siyaset, erdemli ve ahlaklı olmayanların eline bırakılamaz. İşte bu yüzden biz, siyasetin tam ortasındayız. Hedefimiz çok net, bu ülkeyi yönetmek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığına adayım ve alacağız. Başka yolu yok. Biz kararlıyız. Aklımızla oyun oynama devri bitti.” şeklinde konuştu.

“ÜLKEDE ADALET YOK”

Bir devletin, adaletten şaştığı anda yıkılmaya mecbur olduğunu, kendisinin Türk ve dünya tarihini çok iyi bildiğine dikkat çeken Başkan Aydın; Göktürk, Asur, Moğol, Osmanlı ve Bizans tarihini dikkate alarak yollarını dizayn ettiklerini söyledi. Tarihin tekerrürden ibaret olduğunu kaydeden Başkan Aydın konuşmasının devamında şunları söyledi: “Biz bu yüzden adaletten asla şaşmayacağız. Adaletin olmadığı her yere adaleti getireceğiz. ‘Biz ülkemizde adalet var mı?’sorusunu sordurtmayacağız. Adalet, iktidara, ve yöneticiye sorulur. Hangi ülkede ‘adalet var mı?’ deyince hakime, savcıya soru sorulur. ‘Almanya’da adalet var mı?’ diye sorulunca akla hakim değil rejim gelir. ‘Suriye’de adalet var mı?’denilince akla savcı değil iktidar gelir. Bizim ülkede de hakim, savcı var ama adalet yok. Kayırma var, yancı besleme var.” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ