Demokrat Zafer

Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz, milletimiz de bizim samimiyetimize güveniyor

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma töreni, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun bir katımla gerçekleşti.

AK Parti Bursa İl Başkanlığında Bayramlaşma

CANSU ÖZDEMİR – GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN 

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma töreni, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun bir katımla gerçekleştiriliyor. Törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa DündarYıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban,Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, AK Parti MKYK üyesi Ayhan Salman, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Ahmet Kılıç, Atilla Ödünç, Mustafa Esgin, Osman Mesten, Emine Yavuz Gözgeç, Muhammet Müfit Aydın, ilçe belediye başkanları, İl Kadın Kolları, Gençlik Kolları, geçmiş dönem milletvekilleri, geçmiş dönem belediye başkanları, meclis üyeleri, farklı siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşma yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın konuşmasından satır başları:

Göreve geldiğimizden bir buçuk yıl geçti. Bu vesileyle teşekkürlerimi dile getirmek istiyorum. Özellikle de Bursa ile ilgili yatırım projelerinin Bursa’ya kazandırılmasında yolun bir çalışma içerisinde olduk. Adeta Ankara’yı Bursa’ya taşıdık diyebilirim.

Bu süreç içerisinde hakikaten güzel destekler almaya başladık. Bu hizmetlerin yerine getirilmesi noktasında belediye başkanlarımızı ihmal etmemek lazım.

Ekonomik pandemiye rağmen hizmetleri durdurmadıkları için belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. 20 yıllık bir iktidarın hizmetlerini anlatmak kolay değildir. En önemlisi de bu yapılan hizmetlere sahip çıkmak ve onunla beraber Cumhurbaşkanı’mızla yol yürümek.

Teşkilatlarımız hem mahalle yönetimlerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla belki de Bursa’da olup da bu farkı hissedemeyecek kimse yoktur.

Cumhurbaşkanımızın Bursa’ya gelmesiyle ilgili ciddi hazırlık yapmıştık. Maalesef doktorunun izni olmadığı için ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ama şunu gördük; bu ertelenmeyi bile bahane eden bir muhalefetle karşılaştık. Üzüldük.

Konu Cumhurbaşkanımız ise bir miting değil binlerce mitingi erteler tekrar aynı heyecanla çalışmaya hazırlanırız. Biz sıradan bir parti değiliz. Herkes şunu görüyor ki boş konuşan bir muhalefet, diğer yandan da mahalle mahalle gezen bir AK Parti var.

Ne milletimiz ne de biz kazanımlarımızdan hiç vazgeçmeyeceğiz diyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de bizler ‘amasız’ bir teşkilat olarak yürümeye devam edeceğiz. Bursa İl teşkilatı hiçbir zaman için Cumhurbaşkanı’mıza mahcup olmadık.

Her seçimde seçimlerinizi başarıyla tamamladık. Bundan sonraki süreçte de Cumhurbaşkanı’mıza mahcup olmayacağız. Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyor, programa katılan herkesi saygı ve saygıyla selamlıyorum.

Emine Yavuz Gözgeç’in konuşmasından satır başları:

Kurban Bayramınız mübarek olsun. Rabbim bizi nice bayramlara eriştirsin. Bugün burada bayramı kutlayabiliyorsak, bu topraklar bişe vatan kılındıysa şehitlerimizin, gazilerimizin sayesindedir. Buradan şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Bizler birlikte bir yolculuğa çıktık ve bu yolculukta tarih yazdık. Tarih yazmaya da devam edeceğiz. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz, milletimiz de bizim samimiyetimize güveniyor. Durmak yok yola devam ediyorum, saygılarımı sunuyorum.

Hakan Çavuşoğlu’nun konuşmasından satır başları:

Herkesin tüm sevdikleriyle beraber Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Dünyada hiçbir partiye hiçbir ittifaka nasip olmayacak bir başarı hikayesidir bu. Düşünün bir lider ve kadroları 13 defa seçime giriyor. Girdiği her seçimden zaferle çıkıyor ve milletine hizmet ediyor. Bu milletin aklıyla alay ediyorlar, bu milletin hassasiyetini yozlaştırmaya çalışıyorlar. Şimdiye kadar başaramadılar, şimdiden sonra da başaramayacaklar. Bu millet buna fırsat vermeyecek. Biz haklıyız, biz güçlüyüz. Bu ülkeyi kalkındırıyor büyütüyoruz. Dış politikada yaptıklarımız ortada. Bu bakımdan asla bıkmadan usanmadan doğruları haykırmakta meşgulüz. Ve inşallah bayramınızı saygıyla muhabbetle selamlıyorum.

Ayhan Salman‘ın konuşmasından satır başları:

Yaklaşık 20 yıl önce kurulmuş bir partiyiz. Her dönemin kendine özgü problemleri oldu. Hepsinin gayretleri, çabaları, emek verenlerin çabaları çok önemli. Tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Dolayısıyla bu bayram gününde birbirimizle yaptığımız bu toplantılar çok önemli. Bayramın başta Bursa teşkilatımıza hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

Eski Devlet Bakanı Faruk Çelik’in konuşmasından satır başları:

Bayramlar sevinç ve barış günleridir. Birçok siyasi parti birçok siyasi partiyle görüşmüyor. Barış günlerinde önce Ankara örnek olmalıdır diyorum.

Birbirimizi kalpten seversek kalp durur. Birbirimizi akıllı seversek akıl unutur. Birbirimizi ruhumuzla seversek ben inanıyorum ki AK Partililer olarak daha çok yol yürüyeceğiz. Sorunlar azaldı. 1929’daki büyük dünya krizi 4 yıl sürmüştü. O zamanla bu zaman farklı.

Zor bir süreçteyiz, sorunlarını konuşan bir AK Parti var. Sorun yok demiyoruz, sorunlara parmak basan bir AK Parti var. Asgari ücret, emekliler, çiftçiler hangi konuyu ele alırsanız alın milletin dertleriyle dertlenen bir AK Parti var, bir Cumhurbaşkanı var.

İlk kez kabuğunun dışına çıkan bir Türkiye var. Ne söylenirse söylensin karşımızda duranların tamamı aşure gibi. Biz rastgele kadrolar değiliz. AK Parti birlikten yana bir siyasi partidir. Hepinizi saygıyla selamlıyorum,  iyi bayramlar diliyorum.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Devlet Eski Bakanı Faruk Çelik’in yanı sıra törene katılan Bursa Milletvekilleri, eski dönem il başkanları ve milletvekilleri de konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Konuşmaların ardından partililer sırayla protokolle bayramlaştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ