Demokrat Zafer

TMMOB BURSA’DA ŞAMPİYON İNŞAAT ÇELİK…

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK) tarafından ‘Makina Mühendisi İsmail Serçe’, ‘Mimar Naci Yılmaz’, ‘Ziraat Mühendisi Erkan Rehber’ ve ‘Harita Mühendisi Ali Niyazi Öz’ anısına düzenlenen 32. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğu İnşaat Çelik takımı elde etti.

HABER OSMAN ÇETİN
10 farklı Oda’dan 16 takımın katılımıyla 21 Eylül 2022 tarihinde başlayan ve Çarşamba günü tamamlanan TMMOB Bursa İKK Futbol Turnuvasında İnşaat Beton takımı ikinci, Mimarlık Çevre takımı da üçüncü oldu.
Şampiyonlara kupalarını TMMOB Bursa İKK Sekreteri ve Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek ile etkinliğe katılan Oda Başkanları verdi. Kupa töreninde TMMOB Bursa İKK tarafından düzenlenen 32. Geleneksel Futbol Turnuvası’na isimleri verilen ‘Makina Mühendisi İsmail Serçe’, ‘Mimar Naci Yılmaz’, ‘Ziraat Mühendisi Erkan Rehber’ ve ‘Harita Mühendisi Ali Niyazi Öz’ün yakınlarına da plaket takdim edildi.


Pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra BPFDD Şükrü Şankaya Özlüce Tesisleri’nde yapılan TMMOB Bursa İKK Futbol Turnuvasında Makina Dinamo En Centilmen Takım, İnşaat Beton takımından Ali Özlütraş ile İnşaat Çelik takımından Yükseler Göktaş Gol Kralı, İnşaat Çelik takımından İlhan Güngör de En İyi Kaleci oldu.


Aynı tarihlerde düzenlenen ve 6 takımın iştirak ettiği 21. Veteranlar Turnuvasında da Recep Şeker Veteran takımı birinci, Orhan Efe Neoklasik Mimarlar Veteran takımı ikinci, Mustafa Özçelik Veteran takımı da üçüncü oldu. Veteranlar turnuvasında Recep Şeker Veteran Takımı En Centilmen Takım, Sarper Hamzagil Gol Kralı, Egemen Simav da En İyi Kaleci kupasını kazandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ