Demokrat Zafer

FESLEĞENPATİ DERNEĞİ’NDEN BAYRAM SÜRPRİZİ!

Çocukların dünyanın en büyük serveti oldukları gerçeğinin yanı sıra doğru, güzel davranışlar aşılanırsa geleceği değiştirebileceklerine inanmaktayız. Umarız birçok çocuğa umut olmuş biraz da olsa onlara tutunacak güzel sebepler vermişizdir. Karanlığa ışık tutacak çocukların her daim yanında olacağız ve daha büyük projeleri gerçekleştirmek için çalışırken yanımızda olan Çağdaş Güzel’e ve tüm gönüllülere desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Geçtiğimiz yıl adından sık sık söz ettiren ve yaptığı projelerle gönüllerde taht kuran Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği yardımlaşmanın önemini de vurguluyor.
Özellikle ekonomik anlamda ülkece yaşadığımız bu zorlu dönemde, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediye ettikleri bayramlık kıyafetler ile yüzleri güldürdüler. Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Cinoğlu:” Birlik ve beraberliği sağlamak, manevi duygularımızı çoğaltmak, huzur ve mutluluk içinde yaşamak ancak yardımlaşma ile mümkün olabilir. Çocukların yüzündeki tebessüme sebep olmak bizi çok mutlu ediyor. Bu projede bize destek olan gönüllümüz Çağdaş Güzel’e teşekkür ediyoruz.” dedi.
“Çocuklarımıza hayat boyu yol gösterecek kaynak, onlara hiçbir şeyin bozamayacağı güzel adetler kazandırmaktır.” sözüne inanan Çağdaş Güzel çocuklara yardım etmeyi aşılarken mutlu etmeyi de başaran bu projede yer aldığı için çok teşekkür ediyor.
Böyle güzel sosyal sorumluluk projelerini desteklediğini de ekliyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ