Demokrat Zafer

“İnegöl mobilyasına” en büyük yatırım Weltew Home’dan

Yurt içinde ve yurt dışındaki istikrarlı büyümesine devam eden İnegöl’ün mobilyada ihracat rekortmeni Weltew Home, bölgenin kalkınmasına da destek olmaya devam ediyor.

Kaliteli mobilya denilince ilk akla gelen şehirlerden İnegöl’ü tüm dünyada temsil etme hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Weltew Home’un, televizyonlarda son zamanların en çok takip edilen programı Survivor All Star’da gerçekleştirdiği projesiyle konuşuldu.

Survivor All Star’da her iki takım arasında nefes kesen mücadeleler yaşanırken, yarışmacılar için oynanan ödül parkuru sonrasında verilen hediyeler de her bölümde büyük merak konusu oluyor. Son olarak Weltew Home tarafından Dünya’nın diğer ucunda yer alan Dominik’teki ıssız adaya bir tır dolusu mobilya gönderilirken ayrıca kazanan yarışmacılar için verilen yemek ödülünde de yine Weltew Home imzası yer aldı. İnegöl’ün ismiyle özdeşleşen köftesini dünyanın diğer ucuna gönderen Weltew Home, Survivor yarışmacıları için muhteşem bir ödül sofrasının da ev sahibi oldu.

“Akıllardan çıkmayan işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye belirten Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi Davut Bahri Balcı, firmalarının son yıllardaki hızlı ve istikrarlı büyümesini izledikleri başarılı stratejilere bağlıyor.

İnegöl mobilyasının Türkiye’ye ve dünyaya açılan kapısı olma hedefiyle çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Davut Bahri Balcı,  “Mobilya sektöründe Türkiye’de kaliteli üretim denilince ilk akla gelenin ve mobilyanın yeni başkentinin İnegöl olmasını amaçlıyoruz” dedi. Balcı ayrıca, “Bu doğrultuda son 10 yılın en büyük yatırımlarını bölgemiz adına gerçekleştirmekten ötürü de gurur duyuyoruz. Ülkemiz adına üretime, ihracata, istihdama katkı sağlayamaya ve dünyada İnegöl kalitesini markamızla temsil etmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ