Demokrat Zafer

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN İŞÇİLERE TAHAMMÜLÜ YOK!

Belediye şirket işçileri,Yeniden Refah Partisi Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli’nin tweetine büyük tepki gösterdi.

Yetkililerin verdiği kadro sözlerinin yerine getirilmesini bekleyen belediye şirket işçilerinin kadroya geçirilmesi konuşulurken yetkililerin somut bir adım atmaması belediye şirket işçilerinin tepkisine sebep oluyor.

Zorlaşan hayat koşullarından dolayı maddi ve manevi sıkıntı yaşayan belediye şirket işçileri, aynı işi yaptığı kadrolu kişilerle eşit haklara sahip olmak istiyor.

Kadrolu çalışanlarla aynı işi yaptıklarını belirten belediye şirket işçileri yaşadıklarının adaletsizlik olduğunu belirterek norm kadroya geçmeyi talep ediyor.

Günümüzde belediye şirket işçilerinin kadrosuz olmasının büyük haksızlık olduğunu belirten işçiler yaşadıkları mağduriyeti yetkililerin görmemesine de tepki gösteriyor.

Sosyal medya uygulamalarında toplanan belediye şirket işçileri X’te (Twitter) de sık sık gündemdeler.

Kendilerine verilen kadro sözlerinin tutulmasını isteyen 600 bini aşkın belediye şirket işçisi her platformda mücadeleye devam ederken siyasilerin de vaatlerini tutmasını talep ediyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında Taşeron ve belediye şirket işçilerinin kadro beklentisine değinmişti,taşeron ve belediye şirket işçilerine kadro için kanun teklifleri vereceklerini açıklamıştı.

Yeniden Refah Partisi’nin seçim öncesi belediye şirket işçilerine verilen sözler için hiç bir adım atmaması nedeniyle işçiler sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Gevyeli’nin belediye şirket işçisine verdiği cevap tepkilere yol açtı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ