Demokrat Zafer

MAGDEBURGER SİGORTA’DAN SINIRSIZ GENÇLİK KAMPANYASI

Bor Holding bünyesinde 2018 yılından itibaren faaliyet gösteren, sigortacılık sektörünün köklü oyuncularından Magdeburger Sigorta; yetkin kadrosu, güçlü acentelik ağı, yenilikçi ve güvenilir hizmetleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Magdeburger Sigorta, 30 Haziran 2022 tarihine kadar, ilk kez Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Sınırsız Paket poliçesi yaptıracak olan 18 – 35 yaş arası gençlere yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor.

Magdeburger Sigorta, özellikle 18 – 35 yaş arası gençlerin sağlık ihtiyaçlarını tamamlamak hedefiyle, 30 Haziran’a kadar geçerli Sınırsız Gençlik kampanyasını başlatıyor.  Sağlık Sigortası Sınırsız Paketi için geçerli olan “Sınırsız Gençlik Kampanyası” ile ilk kez poliçe yaptıracaklar haziran ayı boyunca yüzde 30 indirim fırsatından yararlanabiliyorlar.

Tüm Türkiye’de geniş anlaşmalı kurumlar ağının dahil olduğu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Sınırsız Paketi’nde yatarak ve ayakta olmak üzere tüm tedavi hizmetleri sunuluyor. Sınırsız paket ile sigortalılar yatarak tedavi avantajlarından  yararlanırken, ayakta aldıkları sağlık hizmetlerinden de muayene adet limiti bulunmaksızın sınırsız bir şekilde yararlanabiliyorlar.

Ek Teminatlar ile Zenginleşen Seçenekler

Poliçesinde Check-up Teminatı ve Diş Teminatı bulunan sigortalıların tetkik giderleri teminat limiti dahilinde yüzde 100 oranında karşılanıyor. Ayrıca, Kritik Hastalıklar Teminatı ile tehlikeli hastalıklarda ortaya çıkan yüksek sağlık giderleri karşısında teşhisi konulan semptomların ve/veya tedavinin teşhisi anında toplu para güvencesi sunularak sigortalılara maddi destek sağlanıyor.

Magdeburger Sigorta hakkında:

Magdeburger Sigorta, 177 yıldır sigortacılık sektöründe yenilikçi hizmet ve çözümleriyle faaliyet gösteriyor. Magdeburger Sigorta, 1844 yılında Almanya’nın Magdeburg kentinde kuruldu ve kurulduğu dönemden itibaren dünyanın sayılı sigorta şirketleri arasına girdi. 1906 Büyük San Francisco depremi dahil Avrupa ve ABD’de pek çok felakette sigortalılarının yanında oldu. Magdeburger Sigorta, 2018 yılından itibaren Bor Holding  bünyesinde sigortacılık sektöründe yetkin kadrosu, güçlü acentelik ağı, yenilikçi ve güvenilir hizmetleriyle faaliyetlerine devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ