Demokrat Zafer

INTERNATIONAL DIAMOND PRESTIGE ÖDÜL TÖRENLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

10 Nisan 2023 Pazartesi gecesi BG Production sahibi ünlü Rock Müzik Sanatçısı BARIŞ GÜLAY yönetiminde gerçekleşecek gecede iş, sanat, spor, televizyon ve magazin dünyasının en seçkin isimlerinin katılımıyla YILIN ELMASLARI ödüllerine kavuşacak. Basın ve magazincilerin hazır bulunacağı yıldızlar geçidi gibi gecenin geri sayımı başladı.

HABER SEDAT SARIKAYA


BG Production sahibi, sanatçı Barış Gülay’ın düzenlediği INTERNATIONAL DIAMOND PRESTIGE AWARDS Yılın Elmas Kalitelileri Ödül Törenlerinin ilki, sanat dünyasının en ünlü isimlerinin yoğun katılımıyla,harika bir galayla gerçekleşecek. İş, sanat, spor, tv, magazin ve cemiyet hayatının en seçkin isimlerinin bir araya geleceği, harika gecede yapılacak törenle Yılın En İyileri ödüllerini alacak. Sanat dünyasının en sevilen isimlerinin göze çarptığı geniş katılım beklenen gecede televizyonlar ve basın da yerini alacak. Ayrıca Uluslararası özelliği taşıyan organizasyonda yabancı yatırımcıların da yer alması bekleniyor.

Organizasyonu üstlenen ünlü Rock müzik sanatçısı BARIŞ GÜLAY, “Tüm katılımcılarımıza hem güzel bir gece yaşatmayı, hem de aynı zamanda kaliteyi hissettirmeyi hedefliyoruz. Tüm katılımcılara hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuşurken, YILIN ELMASLARI ödülüne kavuştuğu, yıldızlar geçidi gibi gecenin sunuculuğu ünlü model Oksana Kuznetsova ile reklamların aranılan yüzü Fırat Akıllı üstleniyor. Kırmızı halı röportajlarında ise Best Model yarışmalarında Türkiye’yi başarıyla temsil ederek dereceye girmiş tescilli güzellerimiz Buse Ilgaz ve Nevide Çiçek ile İlknur Bozkuş göze çarpıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ