Demokrat Zafer

Babalar Günü Yılın Sembol Babası Murat Yıldırım Seçildi!

Bu Yılın Babalar Günü Sembol Babası Murat Yıldırım

KızlarSoruyor tarafından düzenlenen toplamda 24.080 kişinin oy kullandığı iki ankette yılın sosyal medya ve ünlüler dünyasından yılın sembol babaları seçildi. 

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KızlarSoruyor, topluluğun sesi olan anketlerine bir yenisini daha ekledi.

Babalar Günü, babalarımızın değerini bir kez daha kutlamak için özel bir fırsattır. Şüphesiz hepimiz için ailemize verdiği mücadele ve emekten dolayı en iyi baba kendi babamızdır. Bir canlıya kol kanat gererek babalık yapmış, sevgisini ve hayatını paylaşarak bir aile yaratmış, aramızda ya da kalbimizde olan, varlığını her daim içimizde hissettiğimiz tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

‘Yılın En Favori Influencer Babası’ ve ‘Yılın Babalar Günü Sembol Ünlü Babası’  Kimler Oldu? 

Evlatlarına sunduğu sevgiyle tüm zorluklara göğüs geren, çocuklarının hayatındaki önemli rollerini gerçekleştirmek için elinden gelenin en iyisini yapan babalar için hazırlanan ankette, KızlarSoruyor geleneksel sorusunu sordu ve ‘2023 Yılının Sembol Babası hangi ünlü isim olmalı?’ dedi.

‘Babalar Günü Sembolü Yılın Ünlü Babası’ Murat Yıldırım; ‘Yılın En Favori Influencer Babası’ Ceyhun Kaan Karakaş Seçildi 

Sosyal medyadaki paylaşımları ile her gün hayatımıza renk katan influencer babalar da, o renkli dünyaya yansıtamadıkları nice zorluğu tecrübe edenlerden ve sadece bu sebeple de yılın sembol babası seçilmeyi fazlasıyla hak ediyorlar.

Toplamda 24.080 oyla tamamlanan anketlerde, genel oyların %25’ini alan Murat Yıldırım Yılın Sembol Ünlü Babası olurken, ‘Çocuklarına gösterdiği en süper baba figürüyle, baba sevgisini hatırlatan influencer baba, oyların %40’ını toplayan Ceyhun Kaan Karakaş oldu.

Ünlü Babaların Anketi Çekişmeli Geçti

Babalarımızın bize kattığı her şeye bir kez daha teşekkür etmek, bize o duyguları hatırlatmak için ‘Yılın Sembol Babası’ kim olmalı? sorusuna cevap arayan KızlarSoruyor topluluğu Murat Yıldırım cevabını verdi.

Ünlüler dünyasından 7 adayın arasından seçilen Murat Yıldırım, %20 oy alan Ali Atay ve %17 oy alan Barış Arduç’u geride bırakarak 2023 Yılının Sembolü Ünlü Baba olmayı başardı.

Sosyal medyadaki paylaşımları ile her gün hayatımıza renk katan, o renkli dünyaya yansıtamadıkları nice zorluğu tecrübe eden ve sadece bu sebeple de yılın sembol babası seçilmeyi fazlasıyla hak eden sevgili influencer babalarımızın aday olduğu ikinci ankette Ceyhun Kaan Karakaş ve Nisan Hakan Özkan arasında güzel bir çekişme yaşanırken ipi göğüsleyen, müzik kariyeriyle de ön planda olan, sempatik tavırlarıyla çok sevilen isim Ceyhun Kaan Karakaş oldu.

‘Yılın Sembol Babası’ anketimize katılarak, babalığıyla kalplerimizi ısıtan tüm adaylar başta olmak üzere hayattaki desteğini her zaman hissettiren tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyoruz.


KızlarSoruyor Hakkında:
KizlarSoruyor, kullanıcıların hayata dair her konuda birbirleriyle samimiyetle bir araya geldiği bir sosyal etkileşim ve topluluk platformudur. KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD’de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirlerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.   KizlarSoruyor’da ayda 15 milyon tekil ziyaretçi, 60 milyon sayfa görüntülüyor. Günde 150 bin paylaşım yapılan sitenin, %65’i 18-34 yaş aralığında Y ve Z kuşağından. Kullanıcıların %56’sı kadın, %44’ü erkek profiline sahip.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ