Demokrat Zafer

EYTADER,EYT VE SSM’den muhteşem çalıştay!!

Emekleri yasalara takılan EYTADER, EYT’liler ile Staj Mağdurları bir araya gelerek Sakarya Kristal Düğün salonunda bir Çalıştay gerçekleşti. Sakarya da düzenlenen çalıştaya İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, İzmir, Eskişehir, Sakarya, Bolu Düzce ve çevresinden Emekleri ile yasalara takılan EYTADER, EYTliler ile Staj mağdurları yüzlerce kişi katıldı.

Sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.

Bolu, Düzce, Sakarya EYT Dernek Başkanı Mehmet Ali Çelik, Staj Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Ferhat Salman, Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği Genel Başkanı Nalan Esmeray, Eskişehir EYT Dernek Başkanı Kadir Arıkoğlu, İzmir EYT Dernek Başkanı Doğan Türker, EYT Dernek Başkanı Kadir Arıkoğlu, Kocaeli SSM Dernek Başkanı Berrin Aydoğmuş, Avukat Mehmet Fatih Önsöz, Sosyal Güvenlik Uzmanı Çetin Ateş katıldı. Çalıştay da, Sakarya’da faaliyette bulunan siyasi partilerin İl Başkanları da katılarak harekete destek verdi.

SGK uzmanı Çetin Ateş ve avukat Mehmet Fatih Önsöz söz alarak mağdurlar hakkında yasal hakları konusunda bilgilendirme yaptı.  Sakarya’da yapılan çalıştayda Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği Genel Başkanı Nalan Esmeray, Staj Mağdurları Derneği de yerini aldı, SSM dernek başkanı Ferhat SALMAN, EYT Dernek Başkanları günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Dernek Başkanlarının konuşmalarının ardından Sosyal Güvenlik Uzmanı Çetin Ateş ve Avukat Mehmet Fatih Önsöz , EYT ve Staj Mağdurlarını bilgilendirdikten sonra mağdurların sorularına cevap verdiler. Dilek ve temennilerle kapatılan çalıştayda mağdurlar sonuç raporları doğrultusunda Hükümet’ten kendileriyle ilgili iyileştirme bekliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ