Demokrat Zafer

ULU CAMİİ’DE VATANDAŞLARA SAĞLIK HUTBESİ

AID ULUDAĞ ULU CAMİİ’DE TOPLANDI: Vatandaşlara sağlık konusunda hutbe verildi

Uluslararası Doktorlar Derneği (AID) Uludağ Üniversitesi Topluluğu’nun gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında intern doktorlar 14 Mart Tıp Günü’nde Ulu Camii’de vatandaşlarla bir araya geldi. Hutbede vatandaşlara sağlık içerikli bilgiler verildi.

Tüm dünyada tıbbi yardım ve destek ihtiyacı olan insanlara ulaşmayı hedefleyen uluslararası bir kuruluş olan AID Uluslararası Doktorlar Derneği, dünyanın birçok bölgesinde halen sağlık eğitimi, sağlık yardımı, koruyucu sağlık hizmetleri, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerini gönüllü sağlık çalışanları ile faaliyetlerine devam ediyor.

AID Uludağ Üniversitesi Topluluğu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bursa Ulu Camii’de sabah namazında vatandaşlarla bir araya geldi. Hutbede vatandaşlara sağlık alanında bilgiler verilirken, TIP Fakültesi öğrencileri intern doktorlar vatandaşların sorularını yanıtladı. Namaz sonrasında vatandaşlara hurma ikram edilirken, AİD promosyonları dağıtıldı. Etkinlik sonrasında intern doktorlar Dr.Orkun Yıldırım ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ