Demokrat Zafer

Şirketler Ramazan ayında çalışanlarının ihtiyaçlarını Ticket Compliments ile karşılıyor

Ramazan yardımları, hizmet ve ödeme çözümleri alanının lider dijital platformu Edenred Türkiye’nin teşvik ve ödüllendirme kategorisindeki ürün ailesi Ticket Compliments ile kolaylaşıyor. Ticket Compliments şirketlere hem tasarruf ettiriyor hem de temassız ve zahmetsiz çözümleriyle kullanım rahatlığı sağlıyor. Ticket Compliments Kart, Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı ve Money Pro Kart ile şirketlere dört ayrı kart seçeneği sunan Edenred Türkiye, böylece şirketleri tek faturayla muhasebe işlemleri yükünden kurtarırken çalışanlara ise kendi ihtiyaçlarını diledikleri gibi karşılayabilme imkanı tanıyor. Yanı sıra işletmeleri koli hazırlama, taşıma, depolama ve dağıtma gibi operasyonel yüklerden ve bunların masraflarından kurtarıyor. Satın alma oranına göre sağladığı indirimlere ek olarak SGK ve damga vergisinden muaf olması sebebiyle yüzde 39’a varan vergi tasarrufu ile de şirketlerin yüzünü güldürüyor.

Ticket Restaurant Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında şirketlere tasarruf sağlayarak hayatı kolaylaştıran Edenred Türkiye, teşvik ve ödüllendirme kategorisindeki ürün ailesi Ticket Compliments ile Ramazan ayında da hem şirketleri hem de çalışanları mutlu etmeye devam ediyor. Ticket Compliments Kart, Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı ve Money Pro Kart ile şirketlere dört ayrı kart seçeneği sunan Edenred Türkiye; böylece şirketleri tek faturayla muhasebe işlemleri yükünden kurtarırken çalışanların ise kendi ihtiyaçlarını diledikleri gibi karşılayabilmelerine imkan tanıyor. Satın alma oranına göre sağladığı indirimlere ek olarak SGK ve damga vergisinden muaf olması sebebiyle yüzde 39’a varan vergi tasarrufu ile de şirketlere katkıda bulunuyor. İşletmeleri, Ramazan döneminde çalışanlarına yapacakları yardımlarda hem koli satın alma ve içeriğini oluşturma, taşıma, depolama ve dağıtma gibi operasyonel yüklerden hem de bunlardan kaynaklanan maliyetlerden kurtaran Edenred Türkiye; temassız veya teması azaltan bu çözümleri ile hijyen kaygısına da son veriyor. Ticket Compliments ailesi ihtiyaçları özgürce giderme olanağı sunarken her dönemde şirketler için çalışanlarına motive edici bir hediye seçeneği olarak tercih ediliyor.

Tekrar bakiye yüklenebilen Ticket Complimenst Kart, Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kart ve Money Pro Kart satın alma ve bakiye yükleme işlemleri de Ticket Online platformu üzerinden 7/24 kolaylıkla yapılabiliyor. Çalışanlar ise kart bakiyelerini tek seferde harcamak zorunda kalmadan diledikleri zaman, diledikleri kadar alışveriş yapabiliyor.

Ramazan kolisi yerine Ticket Market Kart ile 81 ilde alışveriş imkanı

Edenred’in Ticket Market Kartı sayesinde Ramazan ayında verilen gıda destek paketleri işverenler için kolaylaşıyor. Ticket Market Kartı, çalışanlara Türkiye’nin 81 ilinde anlaşmalı binlerce üye markette ihtiyaç ve tercihlerine göre alışveriş yapma imkanı sunuyor. Kartın tercih edilme sebeplerinden biri de QR kod ile mobil, temassız ve hijyenik ödeme fırsatı sunması. Ticket Market Kart’ın geçerli olduğu en yakın mağazaların listesine MyEdenred uygulaması ya da edenred.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

Edenred, teşvik ve ödüllendirme kategorisindeki ürün ailesi Ticket Compliments ile şirketlere Ramazan yardımları için çalışanlarının ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen hem dijital hem fiziksel kart çözümleri sunuyor

Ticket Compliments Kart ile tek kartla birden fazla markadan alışveriş imkanı

Ticket Compliments Kart ile çalışanlar Ramazan ayında kendilerine veya sevdiklerine seçkin moda markalarından giysi, aksesuar ve ayakkabı alabiliyor. İçerisinde Fashion ve Universal olarak iki ayrı cüzdan bulunduran Ticket Compliments Kart, tek kartla Ariş Pırlanta, Ayakkabı Dünyası, Boyner, Hotiç, İpekyol, Mudo City, Mudo Concept, Süvari, Tepe Home, Teknosa, Twist ve YKM gibi birden fazla markadan alışveriş imkanı sunuyor. Ticket Compliments Kart’ı çalışanlarına yılbaşında hediye eden şirketler aynı karta Ramazan ayında da yükleme yapabildiği için yeni kart bastırmayarak plastik tüketiminin de azalmasına katkıda bulunuyor. Ticket Compliments Kart’ı kullanabilmek için MyEdenred mobil uygulamasını cep telefonuna indirmek ve oluşturulan ya da var olan hesaba kartı eklemek yeterli oluyor.

CarrefourSA Kurumsal Hediye Kart ile 600’den fazla noktada alışveriş

Edenred’in teşvik ve ödüllendirmeailesiTicket Compliments’ın bir diğer üyesi CarrefourSA Kurumsal Hediye Kart’ı tercih eden şirketler, çalışanlarını gıdanın tazesi ve yerlisi ile buluşturuyor. Klasik kart veya dijital kart olarak hediye edilebilen CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı’nı çalışanlar Türkiye’deki 600’den fazla CarrefourSA’da, online markette veya mobil uygulamada kullanabiliyor.

İster marketten ister online alışveriş: Money Pro Kart

Ticket Compliments ailesinin sunduğu kurumsal çözümler arasında yer alan Money Pro Kart ile çalışanlar Ramazan alışverişlerini ister Migros, MigrosJet, 5M Migros, Macrocenter’lardan ister online olarak Migros Sanal Market’ten gönüllerince yapabiliyor. Money Kart’ın tüm özelliklerini de taşıyan Money Pro Kart, Money puan da kazandırıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ