Demokrat Zafer

60 Dakika da SP’li Yıldız “Zeytinime Dokunma” dedi!

Bursa ve Marmara’nın parlayan yıldızı Gemlik Basın Tv’de dün akşam gazeteci Tarık Şeker, 60 Dakika Siyaset programına Gemlik Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız’ı konuk etti. Programda Gemlik zeytinine ve genel siyasete değinen Yıldız çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız: ‘Bu yasayı çıkaranların bazı şeylerden bihaberler. Gemlik zeytini eşi benzeri bulunmayan bir zeytindir. Seçimlerden önce Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, zeytini hak ettiği yere getirecekti. Fakat 3. yılında zeytin hak ettiği yerde değil. Şarkı türküyle de bir yere gelemez. Coğrafi işaretini çok iyi kullanabiliriz.. Zeytini şu an geçen seneki maliyetle yiyoruz. Eğer bu politika böyle devam ederse Gemlik zeytini yiyemeceğiz. Üretici artık tarımsal anlamda desteklenmiyor. Yat sahiplerine kdv almıyorsun da çiftçiyi niye desteklemiyorsun? Şu an hükümetin yaptığı tek şey bakan değiştirmek.

AK PARTİ’DEN MÜTEAHHİTLER BİLE KAÇIYOR

Gemlik’teki hizmetleri de değerlendiren Yıldız; “çevre yoluna yapılması planlanan alt geçit bitmek bilmiyor, söylentilere göre müteahhit kaçtı deniliyor kimi söylentilere göre de alt geçitin imalat hatasından dolayı bitmiyor deniliyor Bursa Millet Vekilimiz Zafer Işık, bunların en kısa zaman içinde bitirileceğini vaat etmişti ama bitmek bilmiyor kazalara sebebiyet vermekte olan bir alt geçiti bile bu hükümet bitiremiyorsa gerisini siz düşünün” dedi.

BALIK PAZARI CAMİİ NE ZAMAN BİTECEK?

Yıldız konuşmasının devamında; “Gemlik için bir Ayasofya kadar kıymetli camiimiz var. Buranın minaresi hasarlı diye yıkıldı Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık burası içinde bir tarih verdi ama tarih gelmesine rağmen bitmek bilmiyor burası içinde müteahhidi kaçtı deniliyor, Ak Parti’den müteahhitler hep mi kaçıyor nedir bu? Anlayamadık” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ