Demokrat Zafer

WORKINDO’DAN KURUMSAL ÜYELİK PAKETLERİ

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu Workindo, kurumsal üyelik paketleriyle firmalara avantajlı hizmetler sunuyor.

400.000’i aşkın üyesiyle inşaat sektörüne yönelik online çözümler sunan Workindo, birbirinden avantajlı ürün paketlerini satışa sundu. Enterprise, Gold, Silver ve Bronz şeklinde kategorize edilen paketler, kurumsal firmalar için birçok hizmet seçeneğini bir araya getiriyor.

Workindo ürün paketlerinde içerik ve tarifesine göre; iş ilanı yayınlama, diğer kullanıcılarla iletişime geçme, firmalara üç dilde (Türkçe, İngilizce, Rusça) müşteri temsilcisi atama, firma listeleme sayfasında 365 gün ayrıcalıklı gösterim, ücretsiz ilan öne çıkarma, kullanıcı yetkilendirme gibi hizmetler bulunuyor.

Workindo ürün paketlerinin firmalar için oldukça kullanışlı olduğuna değinen Workindo Satış Direktörü Emrah Öztürk, “Workindo inşaat sektöründen birçok kurumsal firma ve personel için çeşitli hizmet seçenekleri sunan bir platform. Firmalar, Workindo.com üzerinden projelere teklif verme, taşeron-personel bulma, hizmet alım-satımı gibi pek çok işlemi kolayca yapabiliyor. Her geçen gün kendimizi geliştirerek ve yeni hizmetleri hayata geçirerek, inşaat sektörüne katma değer sağlayan global bir firma olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Oluşturduğumuz ürün paketleriyle de bizi tercih eden kurumsal firmalara yönelik çeşitli avantajlar sunuyoruz. Farklı tarife ve hizmet seçenekleri barındıran dört ürün paketimiz mevcut. Firmalar bu paketleri alarak Workindo’nun 400.000’i aşkın üyesi arasından öne çıkma fırsatı elde ediyor. Örneğin; ilan yayınlamanın yanında, firmalara açık olan 400.000 kişi üzerindeki aday havuzundan istedikleri kriterlere göre filtreleme yapıp, adaylar ile direkt iletişime geçebilecekleri esnek kullanım imkânı elde ediyorlar. Böylece firmalara ihtiyaçlarına göre kullanım imkânı sağlamış oluyoruz.

Workindo ürün paketlerine sahip olan firmalar, yapılan aramalardaki listelemelerde üst sıralarda çıkıyor ve kendi ilanlarını öne çıkarabiliyorlar. Böylelikle firmalarımızın adaylar tarafından görünürlükleri yüksek olduğundan, başvuru adedi ve kalitesine de olumlu yansıyor.

Kullanıcı firmalarımız sadece Workindo’nun insan kaynakları hizmetini değil, satın alma ve hizmet talebi açma hizmetlerini de kullanabiliyorlar. Farklı departmanları Workindo kullanıcı paneli üzerinde yetkilendirerek sadece ilgili oldukları hizmetlerin modüllerini kullanmalarını sağlıyoruz.” dedi.

Ayrıntılı Bilgi: https://workindo.com/tr/paketler

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ