Demokrat Zafer

DİNAMİK, ENERJİK VE STİL SAHİBİ ZAMANSIZ KADINLAR

‘Özgür ruhlu insan’ anlamına gelen ‘NAIA’ her kadının özel olduğuna inanıyor ve modernist, dinamik ve enerjik yaşayan kadınlar için tasarlıyor. Tasarıma, renklere ve dinamizme inanan NAIA, ilham veren kadınlar yaratıyor.

Her stile ve yaklaşıma ayak uydurabilecek, modern, enerjik ve dinamik bir koleksiyona sahip olan NAIA markasının yaratıcıları Ceren Usta ve Gizem Şen, NAIA için tasarladıkları her koleksiyonda doğanın detaylı işçiliğine tutkun, yaratıcılığın kendisinden ilham alan, iyi düşünülmüş tasarımlarla, modernizm ve konforu bir araya getirmeyi amaçlıyor. Paradise City, Glamour Girl, Superbloom, NaiaCalm, Wild at Heart, RainbowSpirit, Born to Shine ve About a Girl isimli koleksiyonlarıyla şehirli kadınların yaşamlarına dokunuyor.

NAIA, her bir ürünün onu taşıyan kadın gibi özel olduğu inancıyla, her sezon yalnızca belirli sayıda tasarımlar sunuyor. Her bir koleksiyon Ceren Usta ve Gizem Şen’in birlikte yola çıktıkları bir fikir, his ya da duygu çerçevesinde şekilleniyor, hikayeleşiyor ve bu çerçevede özgün tasarımlar ortaya çıkıyor.

İlham alan ve ilham veren, daima hayallerinin peşinde olan kurucuları sayesinde NAIA, anlamlı, enerjik ve güzel bir hayatın peşindeki kadınlar için tasarlamaya devam ediyor. ‘Naia Kadını’nı düşlediğimizde, aklımızda enerjiye inanan hareketli ve hızlı yaşayan bir kadının görüntüsü canlanıyor. Renklerin, insanların, tasarımın enerjisine inanan, her şeyin iyi tarafını görmeye odaklanan bir kadın… Çok çalışan, ama daha çok eğlenen…

Arnavutköy Mah. Bakkal Sokak No:9 Beşiktaş İstanbul

www.naiaistanbul.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ