Demokrat Zafer

Zafer Partisi Bursa’da iki aday adayı milletvekilliği yarışına dahil oldu!

Türkiye 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine giderken, partiler milletvekili aday adaylığı başvurularını almaya başladı. Zafer Partisi’nin 14 Mart Salı günü milletvekili aday adaylığı müracaatının başladığını duyurması üzerine Bursa’da Zafer Partisi Genel İdari Kurul Üyeleri Bayram Kazancı ve Mahmut Kara sosyal medya hesaplarından milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN

Zafer Partisi Bursa İl Teşkilatı’ndan iki isim daha milletvekili aday adaylığını açıkladı. Genel İdari Kurul Üyeleri Mahmut Kara ve Bayram Kazancı, milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

“TÜRK MİLLETİNİ MECLİSTE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

Zafer Partisi Genel İdari Kurul Üyesi Bayram Kazancı, “Türkiye’nin iki kutuplu HDP ve Hüda-Par arasında sıkıştığı ortamda, Türk Milleti’ni mecliste temsil etmek için Zafer Partisi’ndeyim. Milletvekili aday adaylığımı ilan ediyorum” diye konuştu.

“MÜRACAATIMIZI YAPTIK”

Zafer Partisi Genel İdari Kurul Üyesi Mahmut Kara, “Ülkemizin geleceği, huzuru, refahı ve güvenliği için Zafer Partisi önderliğinde kurduğumuz Ata İttifakı milletvekili aday adaylığı müracaatımızı yaptık. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ