Demokrat Zafer

İYİ YENİŞEHİR; ÇARŞI ÜSTÜ KA-PA-NA-CAK…

“İstiklal Caddesi esnaflarımız onlarca yıldır kışın şiddetli yağışlardan yazın ise aşırı sıcaklardan korunmak icin çarşılarının üstünü kendi imkanları ile branda ile kapatmak durumunda kalıyor.
15 yıl önce Belediye yöneticileri tarafından kendilerine çarşının üstünün kapatılacağı sözü verildi.” İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel; ilçe sorunlarının çözümünde İYİ öneriler getirdiklerini belirterek; ” Hatta geçen dönem projesi çıkarıldı. Direklerin dikileceği yerler bile belirlendi. Esnaflarımız bu dönem çarşının üstünün kapatılacağı günü sabırsızlıkla beklerken, diğer 3 sokağın üstünün kapatılacağını İstiklal Caddesinin üstünün kapatılmasının ise projeden çıkartılarak iptal edildiğini büyük bir hayal kırıklığı ile öğrendiler. Bizler esnaflarımız ile neredeyse hergün bir araya geliyoruz. Kendilerine yapılan bu ayrımcılığa ve belediye yöneticilerinin verdikleri sözleri tutmamalarına haklı olarak tepki gösteriyorlar.”
BİZİM GÖREVİMİZ HAK OLANI SAVUNMAK. ESNAFLARIMIZIN HAKLI…
“Bu haklı mücadelelerinde İYİ Parti olarak esnaflarımızın yıllardır yanlarında yer aldık. Bu konuda Yenişehir Belediyesine defalarca önergeler verip Büyükşehir Belediyesi ile görüşülerek esnaflarımızın talebinin yerine getirilmesini istedik. Bununla kalmadık elbette. Girişimlerimiz ile dükkanların daha yoğunlukta olduğu bu çarşının, üstünün kapatılması için esnaflarımızın imzaları toplandı. Bir kez de İYİ Parti Büyükşehir Meclis Grubu olarak mecliste önerge vererek İstiklal Caddesinin üstünün kapatılmasını talep ettik. Yenişehir’li esnaflarımızın mağduriyetinin giderilmesi için Büyükşehire verdiğimiz önerge, Yenişehir’de dikkate alınmasa da, Bursa Büyükşehir Meclisinde oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. İYİ Parti olarak bizim görevimiz son nefesimizi kadar hak olanı savunmaya devam etmek olacak.
Sonuçta ne mi olacak?
İstiklal Caddesi esnaflarımızın istediği olacak ve çarşılarının üstü KA-PA-NA-CAK.
Peki ne zaman?
İYİ Parti olarak bu girişimlerimiz neticesinde çarşının üstünün kapatılma işi önümüzdeki Mart-Nisan aylarında tamamlanması gerekiyor. Diğer çarşıları kapatıp, inat ederek esnaflarımıza eziyet olsun diye İstiklal Caddesinin üstünü kapatmamaları da bir ihtimal elbette… Bu durumda esnaflarımız hiç dert etmesin. Çünkü İYİ Parti olarak müjdeyi bir kere verdik.
Allah’ın izniyle 558 gün sonra Yenişehir Belediyesi’nin ilk İYİ icraatlarından biri İstiklal Caddesi esnaflarının yıllardır süren bu mağduriyetlerinin giderilmesi olacak ve
İSTİKLAL CADDESİNİN ÜSTÜ KA-PA-NA-CAK.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ