Demokrat Zafer

Sevgililer Günü’ne özel paketler hazır… Sevgiliye özel kahve!

3. nesil kahve dünyasının öncülerinden Coffee Manifesto, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel paketlenmiş kahvelerini satışa sundu. Tüm Coffee Manifesto dükkanları ve online satışta 1 hafta boyunca yer alacak Sevgililer Günü paketiyle isteyen herkes sevdiklerine mesajını iletebilecek…

Türkiye’de 3. nesil kahve dünyasının öncülerinden olan Coffee Manifesto, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel paketlenmiş kahvelerini satışa sundu. Tüm Coffee Manifesto dükkanları ve online satışta 1 hafta boyunca yer alacak Sevgililer Günü paketiyle isteyen herkes sevdiklerine mesajını iletebilecek.

Coffee Manifesto’nun Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan kırmızı renkli paketleri Epson’un kişiselleştirilebilir etiketler yaratmaya imkan tanıyan ColorWorks C6000 etiket yazıcısıyla hazırlandı. Kahve sektöründe 10 yılı aşkın tecrübeye sahip girişimcilerin bir araya geldiği Tramplen Gıda tarafından 2013 yılında kurulan Coffee Manifesto, üçüncü nesil kahve dünyasının manifestosunu yeniden yazmak için yola çıktı. Sektöre kurumsal ve yenilikçi bir bakış açısı getiren Coffee Manifesto, üstün kaliteli, menşei belli taze çekirdekleri kendi kavurma teknikleriyle sektöre sunuyor. Kendi kahve dükkanlarında nitelikle kahvelerin yanında sağlıklı yiyecek ve tatlı seçeneklerini de tüketiciyle buluşturan Coffee Manifesto, ilave şurup ya da aroma kullanılmayan kahvelerle birlikte kahve lezzetiyle uyumlu glütensiz ve vegan seçeneklerle de öne çıkıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ