Demokrat Zafer

n11’den Dünya Kedi Günü’ne Özel Bağış Kampanyası!

Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com, 17 Şubat Dünya Kedi Günü’ne özel patili dostları mutlu edecek bir bağış kampanyası düzenliyor.

14-17 Şubat tarihleri arasında n11.com’dan 1 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm kullanıcılar, patili dostlarımız için indirimli fiyata sunulan mamaları Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Barınağı’na bağışlayabilecek.

n11.com’dan 1 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese kasa önünde 1-3-5 kg’lık kedi mamaları ile üçlü ve altılı tavuklu kedi konserve mamaları kampanya dahilinde indirimli fiyatlara sunulacak. 4 gün boyunca, 1 TL ve üzeri tüm alışverişlerde geçerli olacak kampanyadan alınan mamalar, n11 müşterileri adına Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Barınağı’na yapılacak ziyaretle bağışlanacak ve n11 sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Kampanya linki:
https://www.n11.com/kampanyalar/dunya-kedi-gununde-barinaga-gonderilecek-mama-kampanyasi

n11.com üyeleri ayrıca, Dünya Kedi Günü’ne özel 14-17 Şubat tarihleri arasında, kedi kategorisinden tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişte 30 TL sepette indirim kazanacak.

Kampanya linki:
https://www.n11.com/kampanyalar/dunya-kedi-gunune-ozel-sepette-katlanan-indirim-kampanyasi

n11.com hakkında:
n11.com, yurt içinde ve yurt dışında hızla büyüyen Türkiye’nin teknolojik girişimi Getir, Doğuş Grubu ve Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında, milyonlarca ürün ve 300 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterileriyle buluşturarak kusursuz bir alışveriş deneyimi sunan, Türkiye’nin öncü açık pazar konseptli alışveriş platformudur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ