Demokrat Zafer

Ne yazarsan yaz, sevgiyle yaz

Ofis materyalleri, defterler, not kağıtları ve duvar posterleri tasarlayan genç marka YARIS NOTE, sevginin gücünden ilham alarak birbirinden modern ve ilgi çekici malzemelere imzasını atmış.

Yenilikçi, modern ve eşsiz tasarım defterler, ajandalar, posterler, not kağıtları ve takvimler tasarlayan genç marka YARIS NOTE, kendi tasarımlarını ofis materyallerine uygulayarak tarzını belirliyor. Markanın kurucularının çocukluk hayalleri olan kırtasiye ve ofis ürünlerine duydukları ilgiyle, markanın büyümesi için çalışıyorlar. Tasarım defterler ve yılbaşına özel takvim, blok notlar ve diğer kâğıt ürünlerinin hemen ardından duvar dekorasyonu ürünlerini tasarlayıp epey uzun bir çalışmanın sonunda posterleri tüm satış yaptıkları platformlarda ve kendi internet sayfasında satışa sunan YARIS NOTE, posterlerinin eşsiz olması sebebiyle yurtdışında da çok fazla ilgi ile karşılaşmış.

Bugüne kadar 37 ülkeye satış yapan marka, yeni birçok ülkeye daha açılmayı planlıyor. Bir yıllık bir serüvende aldıkları onlarca olumlu geri dönüş aldığının altını çizen YARIS NOTE, “Başladığımız nokta “sevgi” idi. Bu yüzden yaptığımız tüm işlere “ne yazarsan yaz, sevgiyle yaz” başlığını ekledik. Çalışmalarımız boyunca insanların markamızı bu cümle ile anmaları ve tanımaları bizi çok memnun etti. Yaptığımız ve yazdığımız her şeyi sevgi ile yapmalı yoksa ne başarı ne de memnuniyet elde edilebilir. Bizi, yalnızca kendi sektörümüzdeki markalardan değil, tüm markalardan ayıran tek şey buydu.” sözleriyle de bakış açısını ifade ediyor.

Önümüzdeki yıllarda duvar dekorasyonu alanında daha çok ilerleyecek olan YARIS NOTE, başta Türkiye olmak üzere Avrupa, Amerika, Avustralya ve Rusya pazarlarında satışlarına da hız katacak.

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah., Selenium Retro, Bakırköy/İstanbul

www.yarisnote.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ