Demokrat Zafer

LESHOW İSTANBUL 52 ÜLKEDEN 2500 YABANCI SATIN ALICIYI AĞIRLADI

Dünyanın önemli ticaret merkezlerinden biri olan İstanbul’da Türk Deri Sektörünün en etkin küresel buluşma noktası olan “3.Leshow İstanbul Uluslararası Deri & Moda Fuarı” deri ve tekstil dış giyim markalarının önde gelen firmalarını satın alıcılarla buluşturdu.

Deri ve Tekstil dış giyim sektörünün önde gelen firma, marka ve satın alıcılarını bir araya getiren Leshow İstanbul Türk ve yabancı 6500 profesyonel ziyaretçiyi başarılı bir şekilde ağırladı. Fuara Türk firmalarının yanı sıra 9 ülkeden 15 yabancı firma katılım sağlayıp ürünlerini sergiledi.

Yeni ve verimli uluslararası iş birlikteliklerinin kurulduğu 3. LeShow İstanbul; Uluslararası Deri & Moda Fuarı ülkemizin ihracat imkânlarının geliştirilerek döviz girdisine olumlu etki sağlanmasının yanı sıra, küresel pazarda Türk sektör üreticilerinin marka ve gücünün daha fazla bilinirliğine önemli katkılar sağladı.

Pazarın küresel buluşma noktası olan, Leshow İstanbul’u 52 ülkeden 2500 yabancı iş insanının ziyaret etmesine dikkat çeken Türkel Fuarcılık Deri Grup Müdürü Gamze Ateşsönmez “Sektörün en önemli ihtiyaçlarından pazar çeşitliliği konusundaki yoğun çalışmalarımızın sonucunu pandemi koşullarına rağmen,  üçüncüsünü yaptığımız fuarda görmek bizleri çok mutlu etti. Danimarka, ABD, Güney Kore, İngiltere, İtalya, Macaristan, Polonya, Rusya, Slovenya ve Yunanistan başta olmak üzere tam 52 ülkeden profesyonel ziyaretçi çekebilmek önemli bir başarı. Ateşsönmez, Ülkemize ait tek uluslararası fuar markası olan Leshow’un 11/13 Mayıs’da Moskova’da 25.yılını kutlayacaklarını belirterek, desteklerinden ötürü sektöre ve Ticaret Bakanlığı’mıza teşekkür ederiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ