Demokrat Zafer

YALAN SÖYLEDİĞİNİZ MUDANYALI’DAN NASIL ve HANGİ YÜZLE OY İSTEYECEKSİNİZ?

MHP Mudanya Belediyesi Meclis Gurup Sözcüsü Bülent Erden’den belediye yönetimine sert eleştiri! Erden; ” Hepimizin malumu CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz 2014 yılında başkanlık koltuğuna oturmadan verdiği afaki seçim vaatlerini ısrarla dile getirmiş CHP İlçe Örgütü de Hayri Türkyılmaz’ı halka verdiği hayalperest seçim vaatlerini yapamayacağını bile bile halka empoze ederek başkanlık koltuğuna oturmasında rol oynamıştı.

2014’te Başkanlık koltuğuna oturan Hayri Türkyılmaz’ın ego patlamasıyla birlikte fevri tavırları artmış her fırsatta “Bugüne kadar niye yapmadınız Niye? Diye önceki belediye yönetimlerine haykırarak “Ben yapacağım. Çünkü artık Mudanya’da CHP’li bir belediye başkanı var” demişti. Tümünün palavra olduğunu maalesef Mudanyalı 10 yıldır yaşayarak öğrendi.
Mudanyamızın Belediye Başkanlık makamında 2 dönemdir oturan ve verdiği afaki, hayali seçim sözlerinin pek çoğunu yerine getirmeyen CHP’li Sn. Hayri Türkyılmaz’ın bir vaadi de aşağıdaki satırlarla vurguladığı ;
• 7/24 doktor ve hemşirenin bulunacağı
• Kültürden sanata her türlü aktivitelerin yapılabileceği salonların olduğu
• El becerilerinin sergilenebileceği
• Aileleriyle vakit geçirebilecekleri piknik ve ortak yaşam alanlarında sosyalleşebileceği
• Hobi bahçeleriyle bizzat kendi elleriyle yetiştirdikleri meyve ve sebzeleri yiyebileceği
ALTIN YILLAR YAŞAM KÖYÜ idi.
Mudanya’da yaşayan ve Sn. Başkan’a oy veren vatandaşlarımız bu sözün tutulmaması bir yana CHP’li belediye başkanından çift taraflı darbe yediler.
Maalesef öğretmenlerimizde Öğretmenler Evinden oldu. Sn. Başkan Öğretmen Evi olarak hizmet veren binayı boşaltarak CHP’li Belediye Meclis Üyelerine ve seçtiği tedarikçilerine gelir kapısı haline getirdi.
MUDAŞ adı altında kurulan şirketin yönetim kurulunu oluşturan ve mecliste gelen her şeye sorgusuz sualsiz adeta “Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım” misali Sn. Başkanla ters düşmeyen meclis üyelerine maaş bağlandı.
Dileyen vatandaşlarım e-devlet şifresiyle ticaretsicil.gov.tr internet sitesinde girerek MUDAŞ şirketini aratabilir ve yönetim kurulunda şirketin kurulumundan bu yana hangi CHP’li meclis üyelerinin yer aldığını ve Sn. Başkan ile ters düşen meclis üyelerinin nasıl yönetim kurulundan düşürülerek tatlı maaşlarından edildiklerini tarihsel sıralamayla inceleyebilirler.
Zira yine belediye personel işleri için kurulan MUDBEL şirketi de bunu gibi.
Şimdi Sn. Başkan ve etrafında toplanan avenesi, bu dönem 5 yıldır Belediye Meclisinde olup hiçbir yanlış işe karşı çıkamayan ve şu an CHP’den Belediye Başkan Aday adaylığını açıklamış olup da 2014 ile 2019 yılları arasında Mudanya Belediye Meclisi’nde CHP sıralarında oturup vatandaşa verilip yapılmayan vaatlerin, gereksiz mülk satışlarının, yalanların hesabını soramayanlar sahalara çıkıp kıymetli öğretmenlerimizin, vatandaşların gözlerinin içine bakarak nasıl oy isteyecekler? Bunlara tekrar güvenmek akla mantığa uyar mı?
Hatırlayanlar elbet olacaktır. CHP İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Defterinde “Daksil Skandalı” ile yapılan adaletten uzak, haksız, liyakatsiz şekillendirmelere ses çıkarmayan ve bugüne kadar tutulmayan sözlerin, satılan mülklerin, yapılan yanlışların hesabını soramayan bir CHP İlçe yönetim kurulu silsilesinin de adeta haksızlıklar karşısında susan sustukça ödüllendirilen bir yapıya büründüğünü göz ardı etmemek gerekiyor.
Yerel bir seçime doğru ilerliyoruz. Seçimin yerel olduğu vurgusuyla ;
10 yıldır umut bağlanan ancak insani söylemleri kılıf edinerek, ön yargı, kin, hamaset, yalan ve palavradan başka bir şey ortaya koyamayan, personeline ve meclisteki ekibine bile güvenmeyen ( Güvenilse 10 yıldır siyasi belediye başkan yardımcıları atanırdı) çarpık, tutarsız ve adaletten uzak Hayri Türkyılmaz ve CHP yönetimine tekrar bir şans tanınmamalı.
Mevcut maddi imkanlar doğrultusunda uçuk kaçık olmayan akılcı, gerçekçi ve gerçekleştirilebilir projeler sunan sözünün eri insanları partizanlık yapmadan iş başına getirmeliyiz.
Hizmete susamış Mudanya insanı için yerel seçim fırsatını iyi değerlendirebilmemiz dileğiyle tüm Mudanyalılara saygılarımı sunuyor, esenlik dolu bir gelecek diliyorum.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ