Demokrat Zafer

BÜYÜK MERAKLA BEKLENEN ÇAY GÖNDER KLİBİ ÇIKTI!

Yeşil Adam: ‘’Başarı, topluma mál ettiğinin arkasında durmaktır.’’

Yeşil Kasaba & Mor Narpın ‘ın Yan İstanbul, Yağmur Yağmur, Eğreti kliplerinin ardından heyecanla beklenen ‘’Çay Gönder’’ klibi sevenleriyle buluştu. Klip yönetmenliğini Yeşil Adam (M. Selçuk KATIOĞLU) yaptı. Bugünden itibaren Çay Gönder klibi Yeşil Kasaba YouTube kanalı ve tüm dijital platformlarda dinleyici karşısına geçiyor. Cast ve prodüksiyonunu Yeşil Kasaba’nın yaptığı “Çay Gönder”, klip çekimleri sırasında halk tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Daha önce de milyonlar dinlenen Yeşil Kasaba & Mor Narpın, Çay Gönder  için de aynı performansı bekliyor. Kendilerine has olan ekip ruhunu klip renklerine yansıtan ve kalpleri sıcacık sevgiyle saran Yeşil Kasaba, hareketli ve eğlenceli görselleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaya devam ediyor.

HABER SEDAT SARIKAYA

Yeşil Kasaba’nın en dikkat çekici özelliği ise klip gelirlerini sürekli olarak armağan etmeleridir. Çay Gönder klibinden gelecek olan maddi gelirin özel çocuklara armağan edilecek olmasının yanı sıra Yeşil Kasaba tarafından, Mustafa Kemal Atatürk’e ait üç tane sergi evi açılacaktır.

SONSUZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SEVGİSİ

Yapılacak olan Mustafa Kemal Atatürk’e ait üç sergi evinden birincisi Atatürk’ün özel hayatına, ikincisi Kuvayı Milliye ile nasıl özel toplantılar yaptığına ve gece vaktini nasıl geçirdiğine dair konulara; üçüncüsü de yapmış olduğu yapıtlara ayrılacaktır.Atatürk ayrıca ,geometri kitabını çıkaran bir dehadır.Bu çalışmalarını vurgulayan bir kütüphane yapılacaktır.

Mor Narpın (Pınar TAŞDÖNER) Çay Gönder klibi için duygularını şu şekilde ifade ediyor: ‘’Çay Gönder; ablam gibi, komşum gibi, bakkal amca gibi yani çocukluğumuz Türkiye’si gibi. Yeşil Kasaba olarak Yeşil Adam ile birlikte yıllardır aynısını yapıyoruz ve yine yapmaya devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri her zaman bizim için daha öncelikli çünkü yola çıkarken insanlığımızdan ödün vermeyeceğimize söz verdik.’’

      Yeşil Adam (M. Selçuk KATIOĞLU) şarkının oluşma sürecini ise şu şekilde anlatıyor: ‘’Çaydaki nem, ustadaki lezzet, sizdeki muhabbet eksik olmasın. Hadi bir şarkı yapalım demeden tamamıyla duyduğunuz ve hissettiğiniz gibi bir telefon görüşmesi esnasında çay var çay, çay gönder içelim derken bestelediğimiz şarkımız Çay Gönder’in yeri bizim için bambaşka. Başarı, topluma mál ettiğinin arkasında durmaktır.’’

YEŞİL KASABA KİMDİR?

Türkiye’nin birçok farklı ilinde konser ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan Yeşil Kasaba, Aydın’da Yeşil Adam (M. Selçuk KATIOĞLU) ve Mor Narpın (Pınar TAŞDÖNER) tarafından kurulmuştur. 7 dilde, 7 tarzda söylediği şarkılarla dikkatleri kendilerine çekerek sanat yolculuklarına devam etmektedirler.  22.10.2020 tarihinde İzmit/Kocaeli’de Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon Organizasyon Tic. Ltd. Şti.’ni kurup yeni ve genç yeteneklere yol gösterip ışık tutmak amacını benimsemişlerdir.

Yeşil Kasaba ,2021 yılının ekim ayında başlayıp TV41 ekranlarında halen devam etmekte olan “Yeşil Kasaba İle Müzik Keyfi ” programının hem sunuculuğunu hemde sanatçılığını yapmaktadırlar.

YEŞİL ADAM ve MOR NARPIN KİMDİR?

Yeşil Adam ; söz yazarı ,şair, bestekar ,yorumcu, senarist, yönetmen, oyuncudur.İlk bestesini 4 yaşında mızıka ile yapmış ve 6 yaşında keman çalmaya başlamıştır..Söz ve şiirlerini rüyasında yazıp tamamen yaşanmışlıkla eserlerinin hiçbirinin üzerinde düzenleme ve derleme yapmadan sevenlerine ve duygu yüklü gönüllere ulaştırıyor.

Mor Narpın ise aslen egeli olup, lise ve üniversitede Güzel Sanatlar Müzik bölümü okuyup, yan flüt, piyano ve ağırlıklı olarak Şan Eğitmi alanında kendini geliştirmiş ve aynı zamanda oyunculuk üzerine de eğitim alıp, eğitim vermeyede devam etmektedir.Ünlü dizilerde de oynarak oyunculuğunu profesyonel hayata taşımıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ