Demokrat Zafer

Sepet Dolusu İndirimler n11’de

Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com, yılın ilk indirim kampanyasıyla onlarca kategorideki yüzlerce üründe yapılacak sürpriz indirimleri, müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com, 10-11-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleştireceği sürpriz indirim kampanyasıyla, yeni yılda müşterilerine merhaba diyor.

Web sitesi ve mobil uygulamadan farklı sürprizlerin sunulacağı kampanyada her gün, saat 09:00, 12:00, 15:00, 18:00 ve 21:00 saatlerinde yenilenen saatlik indirimler de müşterilerine sunulacak. Giyim ve ayakkabıdan kozmetiğe, beyaz eşyadan cep telefonuna, bilgisayardan süpermarket ürünlerine, evcil hayvan ürünlerinden anne bebek ürünlerine kadar pek çok kategoriyi kapsayan sepet ve ürün indirimleri müşterilerinin yeni yılda bütçelerini rahatlatarak ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olacak.

Kampanya linki: https://www.n11.com/kampanyalar/firsat-gunleri

n11.com hakkında:

n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında kurulmuştur. 20 milyondan fazla ürün ve 270 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterileriyle buluşturarak kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmak üzere çalışan n11.com, Türkiye’nin öncü açık pazar konseptli alışveriş platformudur.

n11.com bir Doğuş Planet markasıdır”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ