Demokrat Zafer

Demirkırat Bursa’da Büyük Buluşma! “Bursa’ya Damga Vuracağız!”

İl Kongresi ardından yeni yönetim ile birlikte tam saha presine geçen Demokrat Parti Bursa İl Başkanlığı’ndan motivasyon yemeği. DP Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan ve Yönetimi akşam toplantısını Nilüfer’in Çalı mahallesinde gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Okur, MKK Üyeleri Nazif Kara ve Ali Kamil Goral, Osmangazi İlçe başkanı Ersin Aktaş, Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Akgün, Kadın Kolları GİK Üyesi Sibel Koçyiğit Cömert, Gençlik Kolları GİK Üyesi Recep Batuhan Özkan, geçmiş dönem Nilüfer İlçe Başkanı ve İl Yöneticisi Fuat Alagöz’de katılarak yeni yönetimin yol haritasında görüşleriyle katkıda bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Okur; “Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal ve Ordu Milletvekilimiz sayın Cemal Enginyurt’un katılımıyla yaptığımız kongremizden sonra delegenin teveccühü ile seçildiniz. Siz artık sadece Demokratların değil Bursa’nın da patronusunuz. Sizler sahada çalışmalarınızı en iyi şekilde raporlayarak önce ilimize sonra Ankara’ya Genel Merkezi’mize göndererek Bursa’nın politikalarına yön vereceksiniz. çalışmalarınızda her zaman yanınızda olacağım.” dedi.

MKK Üyesi Nazif Kara; “Demokrat çizgimizin yeni süvarileri. Yeni dönemde sizlere başarılar diliyorum. ben bir sağlıkçı olarak Bursa’nın hasta yatak sayısının yeterli olmadığını 4 kat daha artırılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşlarımızı yolu izi olmayan şehrin 22 kilometre dışında olmasına rağmen adı Şehir Hastanesi olan tesise hazine garantili mahkum ettiler! iktidarın geçmiş dönem Bakan’ı bile bu duruma yüksek perdeden isyan etti! Şimdi il merkezine butik hastane yapma derdine düştüler. Biz o gün mevcut hastaneleri kapatmayın diye beyan verdiğimizde gülenler yıktıkları hastaneler nedeniyle şimdi ağlıyorlar! Demokratlar olarak Bursa’nın siyasetine yön verin.” dedi.

MKK Üyesi Ali Kamil Goral; “Bir mühendis olarak Bursa’nın betona gömülmesini izlemekten büyük bir üzüntü duyuyorum. Yakın bir zamanda İstanbul’da açılacak olan kanal nedeniyle Bursa’ya 2 milyon insan daha göçecek. Üstelik Bursa Gemlik’e kazandırılan ve insanların yerleşme problemlerinin, evlerinin zeminin sağlamlığının tartışıldığı bir noktada ilçeye kazandırılan araba fabrikası ile dahada kritik bir durumda iken! Bursa’nın ovaları rant çevreleri ile talan edilirken Demokrat kadrolar uyumayacak! Bursa’nın değerlerine sahip çıkacak. Her çalışmanızda yanınızdayım!” dedi.

İl Başkanı Çağrı Kaplan; “Yeni Yönetim ile yeni bir anlayışla yola çıktık. Bursa’mızın ihtiyaçları ve kronik sorunlarına merhem olacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ