Demokrat Zafer

Sofralarda izinizi bırakın

Genç girişimci Gamze Toraman tarafından kurulan İzz Table, tamamı el yapımı ürünlerden oluşan bakır, pirinç ve cam ağırlıklı sunum ve sofra aksesuarları seçkisine sahip yeni bir marka. İzz Table aksesuarlarıyla özgün ve elegant bir sofra seçkisine sahip olabilir, dilerseniz kişiye özel üretim de gerçekleştirebilirsiniz.

Gamze Toraman tarafından kurulan İzz Table, birbirinden farklı materyalleri tek çatı altında toplayarak şık ve elegant bir sofra seçkisi yaratan yeni bir marka. Üniversite eğitimi sonrası Amerika Colorado Mountain College’da 1,5 yıl satış ve pazarlama üzerine eğitim aldıktan sonra Türkiye’ye dönen ve 8 sene boyunca satış direktörlüğü yapan girişimci, pandemi döneminde kurumsal hayattan uzaklaşarak kendi markasını kurmaya karar veriyor. Gamze Toraman’ın dünya çapında gezdiği ve gördüğü şehirden edindiği sofra deneyimlerini tek çatı altında birleştiren İzz Table, bakır, pirinç ve cam ağırlıklı sunum ve sofra aksesuarları üzerine odaklanıyor.

İzz Table’ı diğer markalardan ayıran en önemli özelliği sadece ürün satışı yapmayıp, satın aldığınız parçayı nerede, ne şekilde, hangi tamamlayıcı ürünlerle kombinleyerek kullanabileceğinize dair de danışmanlık sunuyor.

Tüm koleksiyonun el işçiliğiyle gerçekleştirildiği İzz Table’da masa örtüsünden tepsiye, cam sunum kaselerinden bakır ceviz tabaklarına kadar onlarca seçenek bulabilirsiniz. Gaziantep, Maraş, İzmir ve İstanbul gibi Türkiye’nin her yerinden ustalarla iş birliği yapan İzz Table, her ürünün eşsiz olmasına ve bir karakteri olmasına çok değer veriyor.

Yılbaşı için kurumsal ve bireysel hediye paketleri de oluşturarak sofralara yaratıcı dokunuşlarıyla dahil olan İzz Table, aynı zamanda kişiye özel ürünler de tasarlayabiliyor. www.izztable.com adresinden görebileceğiniz seçkiyle sadece online satış değil, oteller ve restoranlar için toplu taleplere karşın üretim gerçekleştirip, koleksiyonlar oluşturabiliyor.

www.izztable.com

@izztable

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ