Demokrat Zafer

Fırça darbeleriyle yaratılan hikayeler

Kıvrak fırça darbeleriyle suluboya, mürekkep, çamur ve tel gibi farklı medyaları (mixed-media) deneyimleyerek ve keşfederek iç mekanlara dekoratif ve tasarım odaklı eserler yaratan bir tasarımcı ekibine sahip Ink&Clay, mekanlarda desen şovlarına sahne oluyor.
Sanat kuramı ve sanat tarihi mezunu Birrin Pakman’ın markası Ink&Clay, bir yaratım yolculuğunun sonunda tuvallerden yansıyan çizgiler, duvarları desen ve figürlerle buluştururken, insan bedeni üzerinde de düşündüren, gülümseten, heyecanlandıran izler bırakıyor. Yaratıcılığı bir keşfetme serüveni olarak gören Ink&Clay, objelerin mekâna kattığı estetiğe önem veriyor. Şu an ürün yelpazesinde orijinal, dijital baskı, illüstrasyonlar ve abstract tablolar sunan Ink&Clay, hem figürler hem de soyut desenler üzerine çalışıyor.
Tabloların için doğru yerleşim düzeni
Duvarlarda kalabalık ve karmaşık bir görüntü yaratmamanız için aynı tarz, renk ve boyutlardaki tabloları bir araya getirin ve yatay ya da dikey asın. Tablolarınızı işlevsel açıdan farklı yerlerde de doğru aydınlatma ile sergileyebilirsiniz. Büyük tabloları asarken etmeniz gereken detaylardan biri tablonun etrafında biraz geniş bir alan bırakmanız. Tablolara eşit miktarda ışık verebilmek için spot ya da tavandan aydınlatma kullanabilirsiniz.
@inknclay
Birrin Pakman kimdir?
1983 İstanbul doğumlu Birrin Pakman, Syracuse Üniversitesi moda ve tekstil tasarımını bitirdikten sonra sanat kuramı ve sanat tarihi master eğitimlerini tamamlamıştır. Marka iş birlikleri ile ürün tasarımları ve dekorasyon alanında birçok çalışma yapmış ve birçok tasarım projede yer almıştır. Nişantaşı’ndaki stüdyosunda suluboya, mürekkep ve karışık medya ile illüstrasyonlarının yanı sıra seramik ve heykel çalışmalarına devam etmektedir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ