Demokrat Zafer

NG GRUP’TAN CUMHURİYET’İN 98. YILINA ÖZEL REKLAM FİLMİ

Yerli ve milli üretim gücüyle Türk bayrağını dünyada dalgalandıran NG Grup, Cumhuriyet’in 98. yılına özel hazırladığı reklam filmiyle Cumhuriyet’in kalıcı değerlerine projeksiyon tuttu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı reklam filminde “Ya olmasaydı?” sorusunun cevabı, Cumhuriyet’in var olmadığı distopik bir dünya ile ekrana yansıtıldı.

NG Grup, Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkan vizyonuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırladığı reklam filmi ile Cumhuriyet’in değerlerini hatırlattı. Reklamania Creative tarafından hazırlanan film, izleyenleri 2021 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin olmadığı distopik bir dünya ile tanıştırıyor. Reklam filminde Türkiye topraklarının farklı milletler tarafından sahiplenilişi gözler önüne seriliyor.

“Ya olmasaydı?”

Reklam filminde Türkiye Cumhuriyeti’nin olmadığı distopik dünyada yaşayan bir aile, akşam yemeği sırasında haber bültenlerini izlerken görülüyor. “Bugün haberleri böyle izlemiyorsak tek bir sebebi var; Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki bağımsızlık savaşımız ve onun en büyük kazanımı Cumhuriyet” notuyla NG Grup şirketlerinin sosyal medyasında da paylaşılan reklam filmi, siyah beyaz fotoğraflar eşliğinde Ulu Önder Atatürk’ün milletin iradesiyle kurduğu Cumhuriyet’in yarattığı değerlere dikkat çekiyor.

#İyikiCumhuriyet

Türkiye Cumhuriyeti’nin olmadığı bir dünyada coğrafyamızın farklı bölümlerinde farklı milletlerin hakimiyetinin yaşanacağını çarpıcı bir şekilde yansıtan reklam filmi, Türkiye’nin dili, kültürü, tarihi ve topraklarıyla bölünmez bütünlüğünü vurguluyor. Faaliyetleriyle Türkiye’nin bayrağını dünyada dalgalandıran NG Grup, #iyikicumhuriyet sloganıyla Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkan yönünü bir kez daha ortaya koyuyor.

KÜNYE

Reklamveren: NG Kütahya Seramik

Reklam Ajansı: Reklamania Creative

Ajans Başkanı: Yalkın Yel

Müşteri Ekibi: Simge Hekimgil, Efe Göynügüzel

Yönetmen: Damla Yolaç

Yapımcı: Eda Arı

Uygulayıcı Yapımcı: Hakan Fıçıcı

Yapımevi: CO/OP İstanbul

Post Prodüksiyon: Özkan Aksular

Müzik: Cenk Celebioğlu

Online: Cem Karaman

Color: Kaan Kerimoğlu

Mecra: TV, Dijital

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ