Demokrat Zafer

DSP’li Özbilge; “Kuruluş ve Kurtuluş Bilincimize Geri Dönmeliyiz!”

DSP Genel Başkan Yardımcısı A. Murat Özbilge, ülke gündemine dair samimi açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin fabrika ayarlarına geri dönmesi gerektiğini belirten Özbilge, “Atatürk milliyetçiliği, Yurtta Sulh Cihanda Sulh ve inançlara saygılı laiklik kavramları bu ülkenin olmazsa olmazlarındandır.” dedi.
Özbilge, kuruluş ayarlarına geri dönmeliyiz
Türkiye’deki hukuk ve demokrasi, mevcut iktidar sayesinde yıllardır yoğun bakımda. . Atatürk’ün Türkiye’ye armağan ettiği bu topraklar üzerinde daha önce olduğu gibi bundan sonra da emperyalist güçlerin ve işbirlikçilerinin amaçları bitmeyecek. Emperyalist tehlike her zaman devam edecek. Önemli olan ulusal bilinç ve değerlerimizi kaybetmememizdir.
Özbilge, Bu ülkedeki siyasi partiler sadece birkaç taneden ibaret değil. Parlamento dışında da partiler var. Doğrutu tutarlılığı ile, halkçılığı ile DSP var. Merhum Genel Başkanımız Bülent Ecevit, 2002 yılında mevcut iktidara her yönden temiz bir ülke bıraktı. Ülkemizin hali şimdilerde ortada. Bu ülkeyi yönetenler DSP’nin uyarılarını dikkate almalıdır. Çünkü inanıyoruz ki DSP, bir gün mutlaka yeniden iktidara gelecektir dedi . Özbilge, Karma ekonomik sistem, her alanda üretim,emeklinin, işçinin, köylünün, esnafın, memurun, ulusal sanayicinin, kobi işletmecisinin, gençliğin, ev hanımın hakkını alması için, hukukun üstünlüğü için, tam demokrasi için, tam bağımsızTürkiye için, liyakat ve denetimin her alanda sağlanması için, sınavlarda soruları çalarak elde edenin değil, hak edenin hakkını alması için, Ülke siyasetinde DSP aranıyor. En iyi alternatif parti biziz. Bizim ne geçmişte ne de bugün kara bir lekemiz yok. Halkın partisi DSP var oldukça, millet için çözüm her zaman var olacaktır. DSP artık Umut ve zorunluluktur, dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ