Demokrat Zafer

Yılbaşı Akşamının En Eğlenceli Atıştırmalığı Patlamış Mısır, Goldmaster PatPat Mısır Patlatma Makinesi İle Daha da Eğlenceli Hale Geliyor

Siz de yılbaşı gecesinde ev keyfi yapmayı tercih edenlerden misiniz?  Yeni yıla ister evinizde ailece kutu oyunları oynayarak, ister dostlarınızla tv seyrederek girin, gecenize eşlik edecek, keyfinize keyif katacak en neşeli atıştırmalık patlamış mısır olmadan olmaz.  Geliştirdiği mutfak ürünleri ile hayatı kolaylaştıran Goldmaster ise, mısır patlatmanın en kolay en eğlenceli yolunu PatPat Mısır Patlatma Makinesi ile müşterilerine sunuyor.

İster çocuk, ister yetiştin olun. Şüphesiz en eğlenceli atıştırmalıktır patlamış mısır. Kimi zaman TV keyfine kimi zaman oyun keyfine eşlik eder. Yılbaşı akşamını ev keyfi yaparak kutlamayı tercih edenlerin ise yegane atıştırmalığıdır. Goldmaster PatPat Mısır Patlatma Makinesi ile  yılbaşı akşamı dilediğiniz kadar mısır patlatabilir, neşenize neşe keyfinize keyif katabilirsiniz.

Yağlı ve tuzlu mısır patlatma alternatifi, servis kasesi olarak da kullanılabilen şeffaf kapağı, yapışmaz kaplamadan oluşan mısır patlatma yüzeyi be ölçme kabı olarak da kullanılabilen hazne kapağı ile PatPat Mısır Patlatma Makinesi’nde ayrıca kestane, kabak çekirdeği, fındık gibi kuruyemişleri de kavurabilir, keyifli atıştırmalıklarınızı çoğaltabilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ