Demokrat Zafer

MUTLU’DAN “SANDIKLARA GİDELİM” ÇAĞRISI

MEHMET ÖNDER MUTLU’DAN “SANDIKLARA GİDELİM” ÇAĞRISI…  MUTLU: “SANDIKLARA GİDELİM, SEÇİM SANDIKLARINI KORUYALIM

31 Mart ile Yıldırım’da ‘mutlu’ bir değişimi başlatmak için yola çıkan Mehmet Önder Mutlu’dan sandıkları koruma çağrısı geldi.

Türkiye 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Seçim çalışmalarında sona yaklaşılırken Bursa’da bugün kent merkezine Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayları çıkarma yaptı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e eşlik eden CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu oldu. Büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan CHP’li adaylar Ulucamii’de kılınan Cuma namazının ardından Kapalı Çarşı ve Uzun Çarşı esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Mehmet Önder Mutlu, seçim çalışmalarının sonuna yaklaşırken vatandaşlara sandık güvenliği konusunda çağrıda bulundu. Mutlu, “Seçime iki gün kaldı. Yıldırım’ı kazanıyoruz, Yıldırım’ı mutlu edeceğiz. Sandıklarımıza sahip çıkalım, sandıklara gidelim hep beraber. Hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek vatandaşların sandığa gitmesini ve sandıklara sahip çıkmasını istedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ