Demokrat Zafer

ERTEN KAYAN: GEMLİK’TE BARAJI 3 PARTİ GEÇECEK!

Gemlik’te İYİ Parti’den 1.Sıra Adayı olan Erten Kayan, doğup büyüdüğü ilçesini Büyükşehir Belediye Meclisi’nde temsil etmeye hazırlanıyor. Erten Kayan, araştırmalara göre Gemlik’te 3 partinin barajı aşacağını ve kendisiyle birlikte en az 6 arkadaşının daha meclis üyesi seçileceğini ifade ediyor.

Özel Tan Okulları Kurucusu Merhum Ergin Kayan’ın oğlu, Gemlik’in Feyziye Mahallesinden Erten Kayan, Gemlik’i ve eğitim camiasını temsil etmek adına Belediye Meclis Üyeliği için aday olmuştu, partisi tarafından da listenin 1.Sırasından aday gösterilmişti.
Ertan Kayan, seçim çalışmalarını Gemlik Teşkilatı ile birlikte önceki akşam K.Kumla köyünde sürdürdü. Gemlik Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Yavuz, İlçe Başkanı Namık Kemal Döngel ve ilçe yöneticileri ile birlikte K.Kumla’da seçim çalışmaları yapan, ardından da Gemlik’in tanınmış ailelerinden Onsekiz Kardeşlerden İbrahim Onsekiz’i de ziyaret eden Erten Kayan, “Çok şükür bizi seven dostlarımız ve hemşerilerimizin ilgi ve desteğini alıyoruz. Onları yanımızda görmek bizleri daha da umutlandırıyor” dedi. Eğitim Camiasındaki hizmetleri dışında, Gemlik ile de yakın ilişkilerini hiç koparmayan Kayan, “31 Mart seçimleri için artık son düzlüğün de en sonuna geldik. Araştırmalar, seçim barajını Gemlik’te İYİ Parti ile birlikte sadece 3 partinin geçeceğini gösteriyor. Bu durumda kısmetse ben, 1.Sıra adayı olarak ilçemi Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde şerefle temsil edeceğim. Listede ardımdan gelen 5 arkadaşımızı da inşallah Meclis’e taşımış olacağız. Allah onurla, gururla görev yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

image.png

image.png
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ