Demokrat Zafer

DENİZ DALGIÇ’TAN OY KULLANMA ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, 31 Mart yerel seçimlerinin iktidara uyarı için bir fırsat olduğunu vurgulayarak, tüm seçmenleri oy kullanmaya çağırdı.

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, 31 Mart seçimlerinde vatandaşlara oy kullanma çağrısında bulundu.

Dalgıç, 31 Mart Pazar gününün sadece bir seçim günü olmadığını, aynı zamanda geleceğimizi belirleyecek önemli bir dönemeç olduğunu belirterek, “Ülkemizi ileriye götürmek ve yeni bir vizyon ortaya koyabilmek için 31 Mart seçimleri çok önemli. Hepimiz çok emek verdik, çok çalıştık. Ülkemizin, Mudanyamızın ve Bursamızın daha iyi yarınlara gidebilmesi için mutlaka sandık başına gidip, oylarınızı kullanın” dedi.

Seçimlerin Mudanya’nın geleceği için de kritik önem taşıyacağını vurgulayan Dalgıç, “Geleceğimizi inşa etmek, Mudanya’yı daha yaşanabilir bir kent yapmak için hep birlikte sandığa gitmeliyiz. Her oy, Mudanya’nın geleceğine dair bir umuttur. Oylarınızla birlikte Mudanya’yı daha güzel yarınlara taşıyabiliriz” diye konuştu.

Sandığa gidip, oy kullanmanın en kutsal vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu kaydeden Deniz Dalgıç sözlerini şöyle tamamladı: “Sandığa gidip oy kullanmak, en önemli vatandaşlık görevimizdir, katılımcı demokrasinin bir numaralı şartıdır. İrademizi ve düşüncelerimizi yansıtabileceğimiz en önemli mecra sandık başıdır. Bu nedenle, mutlaka oy kullanarak söz hakkımızı kullanalım. Hepimiz kötü ekonomi politikaları nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyoruz. İktidarı uyarmak için önümüzde önemli bir fırsat var. Mutlaka sandığa gidelim ve oyumuzu kullanırken bu fırsatı iyi değerlendirelim. Bir oydan bir şey olmaz demeyin. Mutlaka sandığa gidin, gitmeyeni uyarın.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ