Demokrat Zafer

DSP Belediyeciliğinde Gürsu’nun çehresini değiştireceğiz

Demokratik Sol Parti (DSP) Gürsu Belediye Başkan Adayı Osman Murat Yoluk, DSP Belediyeciliğinde yönetim koltuğunda halkın oturacağını vurgulayarak, sosyo kültürel ve halkçı belediyeciliğin sadece DSP ile mümkün olduğunu söyledi.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere 6 gün kala çalışma temposunu artıran Osman Murat Yoluk, halkla iç içe bir çalışma yürütüyor. Sivil toplum Örgütleri ve esnaflar başta olmak üzere Gürsu’da adım atmadık yer bırakmayan Osman Murat Yoluk, DSP Belediyeciliği ile Gürsu’nun çehresini değiştireceklerini söyledi. Gürsu’da tarım ve hayvancılığın destekleneceğini belirten yoluk, buna karşın verimli tarım arazilerini koruma altına alacakları sözünü verdi.

DSP Gürsu Belediye Başkan Adayı Osman Murat Yoluk, “Gürsu’da tarımı destekleyeceğiz bunun içinde verimli olan tarım arazilerimizi koruyacağız. Çiftçimize tohum gübre ve mazot bezin desteği vereceğiz. İlçemize büyük bir hâl kazandıracağız. İlçemizden en az iki tane aktif fay hattı geçmektedir. bu sebeple depreme karşı önlemler alıp tehlike arz eden binaları yıkıp yerine daha az risk bulunan yerlere yenilerini yapacağız. Vatandaşlarımızın deprem zamanında toplanabilecekleri alanlar düzenleyeceğiz. Ulaşım alanında ki aksaklıkları gidereceğiz. Özel çocuklarımız için bir uygulama okulu inşa edeceğiz.

ilçemizde eksik olan diğer bir hizmet ise bakımevleri rehabilitasyon merkezleridir bunları bizim dönemimizde bizler yapacağız.

DSP Belediyeciliğinde Gürsu’nun çehresini değiştireceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ