Demokrat Zafer

NOSTVİNTAGE TÜRKİYE’DE BİR İLKE İMZA ATTI: “NOST COFFEE”

Ünlü vintage(nostaljik) giyim markası Nostvintage yurt dışındaki bir konsepti Türkiye’ye getiren ilk isim oldu.
Senelerdir yurt dışından getirilen giyim ürünleri ile adından söz ettiren, Türkiye’nin her şehrinden insanların akın akın alışverişe İstanbul’a gelmesine sebebiyet veren, Beşiktaş, Moda, Kadıköy, Karaköy gibi merkezi noktalarda satış mağazası bulunan 2’nci el kıyafet markası Nostvintage Beşiktaş’ın göbeğinde yeni bir kafe açtı. Ihlamurdere Caddesi’nde “Nost Coffee” adı ile faaliyete geçen dükkan, müşteriler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Hem mağaza hem kafe olarak hizmet veren Nost Coffee’nin farklı konsepti gelenlerden tam not aldı.
İşletme Sahibi YASİN POLAT, “Senelerdir ürün almaya yurt dışına gidiyorum. Neredeyse tüm zamanımı oralarda geçiriyorum. Gömleklerimizden elbiselerimize, ceketlerimizden pantolonlarımıza kadar her ürünümüz bize ait. Bunlar hiçbir yerde bulamayacağınız özel parçalar. Çünkü hepsi yurt dışından geliyor. Gerek merkezi konumda bulunan dükkanlarımız, gerek online satışlarımız gerekse özgün ve farklı tarzımızdan dolayı Türkiye’nin en büyük vintage(nostaljik) giyim markası olduğumuzu düşünüyoruz. Tabi ki bunu bize düşündüren sevenlerimiz ve değerli müşterilerimiz. Bugün baktığınız zaman online ya da fiziki olsun açılan çoğu vintage(nostaljik) mağazası çeşitli sebeplerden dolayı kapanıyor. Biz senelerdir bunu zor da olsa başarıyoruz. Artık daha farklı bir konseptle sevenlerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Beşiktaş’ta çok özel bir yer açtık. Gösterilen aşırı ilgi bizi fazlasıyla sevindirdi. Şimdi tek amacımız bu konsepti farklı semtlerde ve farklı şehirlerde hayata geçirmek. Nostvintage bir markaydı şimdi Nost Coffee de bir marka olacak. Bir zincir şeklinde tüm Türkiye’yi saracak. Senelerdir bıkmadan usanmadan verdiğiniz tüm destek için çok teşekkürler. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Herkesi dükkanlarımıza bekleriz. Bir kahvenin 40 yıl hatırı var derler…” diyerek düşüncelerini dile getirdi.
Gece 2’ye kadar açık kalan ve 3 katı bulunan kafe, geniş içecek yelpazesi, birbirinden lezzetli kahveleri ve tatlı/tuzlu atıştırmalıkları ile Beşiktaş’ın en iyi kafesi olmaya aday.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ