Demokrat Zafer

Fakir Hausgeräte ile Bayram yaptıran temizlik

Fakir Hausgeräte’den bayram ve bahar temizliği için fonksiyonel yardımcılar

Fakir Hausgeräte’nin ihtiyaca yönelik üstün teknolojiyle donatılmış süpürgeler, yaklaşan bahar ve bayram temizliği için en büyük yardımcılarınız olacak.

Yaklaşan Ramazan Bayramı ve bahar mevsimi; yaşam alanlarımızda derin bir temizlik hareketini de başlatmış oldu. Yenilenme anlamına gelen baharla birlikte dip bucak temizlik yapmak için elbette en büyük ihtiyacımız iyi bir yardımcı. Bu yardımcının güçlü olması bizi daha az yorması, zaman kazandırması ve pratik olması gerekiyorsa o halde çözüm önerimiz Dünyanın en büyük elektrikli ev aletleri üreticilerinden Fakir Hausgeräte’nin geliştirdiği birbirinden farklı modelde süpürgeler. Süpürge denildiğinde akla gelen ilk markalardan olan Fakir Hausgeräte’den seçtiğimiz modelleri sizin için araştırdık.

Kendi Kendini Temizleyecek Kadar Akıllı!

Fakir Hausgeräte’nin ev hayatını en kolaylaştıran cihazlarının başında gelen ürünü Robert RS 780 Plus Toz İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge, adından da anlaşılacağı üzere toz istasyonu ile öne çıkıyor. 250 ml su ve 450 ml toz haznesi bulunan Akıllı Robot Süpürge, Otomatik Toz Boşaltma Özelliği sayesinde hazne dolduğunda kendi kendine yuvasına dönüp boşaltıyor ve temizliğe kaldığı yerden devam ediyor. Titreşimli mop özelliğine, dört farklı emme, üç farklı silme ayarına ve 4.000 Pa emiş gücüne sahip olan model, halı üstüne geldiğinde vakum gücünü otomatik olarak hızlandırıyor. Akıllı Lazer Navigasyon Sistemi ile evin haritasını çıkarıp ezberleyen, Çoklu Haritalama Özelliği ile 3 farklı haritayı hafızasına kaydederek istediğiniz odada temizlik imkanı sunan süpürge, Wi-Fi Akıllı Uygulaması ile uzaktan da kontrol edilebiliyor. Bu durumda bayram ve bahar temizliğinde size düşen keyfinize bakmak oluyor.

Temizlikte Mükemmeli Arayanlara…

Fakir Hausgeräte’nin temizlikte mükemmeli arayanlara özel geliştirdiği yüksek teknolojili Bolt X Plus Aqua 8472 Şarjlı Dikey Süpürge, kategorisinde ilk olarak sahip olduğu alerjen karşıtı HEPA 13 filtresi ile evin her köşesinde hem derinlemesine temizlik hem de derinlemesine hijyen vadediyor. Hızlı şarj özelliği, evcil hayvan tüylerini ve saçları kusursuz temizlemeyi sağlayan anti-tangle başlığı, hem halılarda hem de sert zeminlerde kullanımı sayesinde zaman kazandıran 2’si 1 arada fırçası, yüksek emiş gücü, cihazın durumunu kolaylıkla takip etme imkânı sağlayan geniş LCD ekranı ve zor kirlerin rahatlıkla görülmesini sağlayan LED ışıklı başlığı ile daha önce karşılaşmadığınız bir temizlik deneyimi sunuyor. Bolt X Plus Aqua 8472, özel tasarım bükümlü teleskopik borusu ile de en zor yerlere rahatlıkla girerek pratik çözümler sunarken, 4’lü filtreleme ve yüksek emiş gücü ile her zeminde ve her ortamda harikalar yaratıyor. Kir ve yapışkan lekeleri temizleyen entegre mop aparatı sayesinde silme özelliği ve saçların dolaşmasını engelleyen özel başlık yapısına sahip model; her yüzey ve kirde mükemmel ve kesintisiz temizlik sağlıyor.

Temizlikte Çok Yönlü Güç! Hem Silen Hem Süpüren Dik Şarjlı Süpürgeler…

Fakir Hausgeräte’nin diğer bir modeli WD 7 Pure Clean Islak-Kuru Dikey Şarjlı Süpürge kendi kendini temizleme özelliğiyle öne çıkıyor. Tek dokunuşla fırçadaki tüm kirleri temizleyip kurutarak kötü kokuları önleyen bu model, tüm lekeleri ve kirleri tek seferde hem silip süpürebiliyor hem de sıvıları çekerek ıslak-kuru temizlik olanağı sağlıyor. Kolay ve konforlu bir temizlik imkanı sunarken zaman tasarrufu da sağlayan süpürge, kire göre emiş gücünü ayarlayan akıllı kir algılama sistemi, ürünü taşımak için çaba gerektirmeyen kendinden itiş özelliği ve suyu fırça rulosuna değil zemine püskürterek zorlu lekelerin temizlenmesini kolaylaştıran kontrollü su püskürtme özelliği ile temizlik adına evdeki en büyük yardımcınız olacak. Şarj etme, temizleme ve kurulama özelliklerinin yanı sıra temizlik fırçasını kolayca yerleştirebileceğiniz üçü bir arada şarj istasyonu ve tüketici ihtiyaçlarına göre tasarlanmış üçü bir arada özel temizleme fırçası da bulunan bu model kullanım kolaylığı ile de diğer modellerden farklılaşıyor.

Piri Pak Bir Temizlik İçin…

Fakir Purevac Ultra Dikey Şarjlı Süpürge ise şarj istasyonuna bağlandığında toz haznesini otomatik olarak boşaltan, böylece toz ve kire temas etmeden hijyenik ve zahmetsiz temizlik olanağı sunan bir başka model28 kPa’lık yüksek emiş gücü, 60 dakikaya varan uzun pil ömrü, 5’li filtreleme özelliğiyle bütün kir ve tozları yakalayan sistemi, otomatik su püskürtmeli ikili güçlü döner paspasla silme olanağı veren tasarımı, yatak ve kanepelerdeki görünmez toz ve kirleri havaya kaldırmadan etkili bir şekilde sterilize eden UV ışıklı aparatı, halı ve sert zeminlerdeki kir ve tozları rahatça görmenizi sağlayan LED ışıklı başlığı ile Fakir Purevac Ultra Dikey Şarjlı Süpürge, bahar ve bayram temizliğini zahmetsiz bir şekilde halletmenizi sağlayacak.

www.fakir.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ