Demokrat Zafer

MÜZİKLER ve DANSLARLA, BİR ADALET, BİR CİNAYET, BİR KADIN HİKÂYESİNİ ANLATAN “ÇİÇEKÇİ SOKAĞI”, 29 MART’TA BURSA’DA!

Bursa’da BAOB Sahne’de seyirciyle buluşacak iki perdelik “Çiçekçi Sokağı” için biletler, Biletinial.com’dan, Biletix’ten, Bubilet’ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.

MÜZİKLER ve DANSLARLA,

BİR ADALET, BİR CİNAYET, BİR KADIN HİKÂYESİ ANLATAN

“ÇİÇEKÇİ SOKAĞI”,

29 MART’TA

BURSA’DA!

Teatro Rudius’un, komedi ve dramı harmanlayan müzikli oyunu “Çiçekçi Sokağı”, 29 Mart Cuma akşamı 21.00’de BAOB Sahne’de Bursalı tiyatro severlerle buluşacak! Başrollerini, ünlü oyuncu Wilma Elles ile Kosta Kortidis’in paylaştığı oyunda aynı zamanda Alp Balkan, İlkay Özşen, Dilara Tabak, Ali Alkın Aydın, Pari Mayıs ve Akın Kaplan rol alıyor. Kosta Kortidis’in, 1900’lerin başında gazetelerde yayınlanmış gerçek bir haberden, Çiçekçi Sokağı’nda işlenmiş bir cinayetten ilham alarak yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği “Çiçekçi Sokağı”, bir adalet, bir cinayet, bir kadın hikâyesini sahneye taşıyor. Oyunun biletleri, Biletinial.com’dan, Biletix’ten, Bubilet’ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.

“Çiçekçi Sokağı”, 2019 yılında Kosta Kortidis ve Akın Kaplan tarafından “Bir özgürlük meselesi” sloganıyla kurulan Teatro Rudius’un beşinci prodüksiyonu olarak seyirciyle buluşuyor.

Kosta Kortidis’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, Akın Kaplan’ın yönetmen yardımcılığını üstlendiği “Çiçekçi Sokağı”nda Kortidis ve Kaplan’la birlikte Wilma Elles, Alp Balkan, İlkay Özşen, Dilara Tabak, Ali Alkın Aydın ve Pari Mayıs rol alıyor. Oyunun şarkı sözleri Kosta Kortidis’in, besteleri Altuğ Akınsel’in, koreografisi ise Alkış Peker ve Alper Akalın’ın imzasını taşıyor.

Bir önceki yüzyılın başlarında Pera’da vuku bulmuş, gazete sayfalarına kaydolmuş kanlı bir hadise… Aşk, tutku, entrika, intikam çemberinde iki perdelik bir hayal ya da perdesiz bir hakikat… Sekiz milletin etrafta dokuz lisan konuştuğu Cadde-i Kebir’in en müstesna sokağının, Çiçekçi’nin, güzeller güzeli, iyi yürekli Despina’nın, yakışıklı ve gizemli Vasilis’in, kalbi kara Periklis’in, bilge meyhaneci Zafiris’in, Pera’nın beyaz eldivenli efendisi Şık Manol’ün ve kahve fincanında hakikati gören Türkan’ın hikâyesi bu. Gün yüzüne çıkan sırların ışığında bir adalet, bir cinayet, bir kadın hikâyesi…

29 Mart 2024 Cuma akşamı saat 21.00’de Bursa’da BAOB Sahne’de seyirciyle buluşacak iki perdelik “Çiçekçi Sokağı” için biletler, Biletinial.com’dan, Biletix’ten, Bubilet’ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.

Bilgi için:   teatrorudius.com

instagram.com/rudiusteatro

youtube.com/teatrorudius

twitter.com/teatrorudius

facebook.com/teatrorudius

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ