Demokrat Zafer

CHP Adayı Şükrü Erdem’den Küstah Sözler! MHP’den Sert Tepki; “Omurgasızlar Bilinç Altını Ağızından Kaçırdı!”!”

DEM Parti ile Kandil’den gelen talimat sonrası ‘Kent Uzlaşısı’ adı altında ittifak yapan CHP’nin terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışan skandal açıklamaları devam ediyor. CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, ‘Abdullah Öcalan ilk olarak terörist değildi. Siz bana güvenin, adam hain değil’ şeklinde küstah ifadeler kullandı. Erdem, seçim çalışması sırasında girdiği kahvede terör elebaşı Abdullah Öcalan’ı aklamak için akla ziyan ifadeler kullandı. Erdem’in, kahraman Mehmetçik Irak’ın kuzeyinde PKK’yı yok etmeye hazırlanırken, “Artık PKK falan yok. Bitti o işler.” şeklinde konuşması da dikkat çekti.

O sözlere MHP cephesinden çok sert tepki geldi. MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin; “CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı, eski bakan, tecrübeli siyasetçi(!) Şükrü Erdem, bilinçaltının dışavurumuyla genelbaşkanı Özgür Özel ve DEM’li şürekası gibi Türk devletini suçlayıp terör örgütünü ve teröristbaşını masum göstermiştir. Bundan sonra takınacakları sözde Atatürkçü tavır ve samimiyetsiz mevsimlik milliyetçi söylemleriyle, konuyu örtbas etmeye çalışsalar da DEM’lenen CHP zihniyeti bilinçaltını açığa vurmuştur.

MHP Bursa teşkilatları olarak yozlaşmış ve DEMlenmekten gözleri şaşı bakan CHP zihniyetine teslim edecek tek bir ilçemiz yoktur. Belediye Başkan Adayımız Ahmet Beygirci; Mustafakemalpaşa’ya ve adıyla müsemma güzide ilçemize, Cumhuriyet değerlerine, geleneklerine bağlı; vizyoner ve dinamik kadrolarıyla Mustafakemalpaşalı’nın gönlünde taht kurmuştur. Muhabbetle, gayretle ve ilçemizin sorunlarına çözüm aşkıyla yola koyulmuştur. Mustafakemalpaşa’mızı terörist sevici, lümpen, halktan ve sorunlarından uzak, beyni çürümüş bu zihniyete teslim etmeyeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ