Demokrat Zafer

Chery TIGGO 7 Kısa Zamanda Kompakt SUV’un Yıldızı Olmayı Başardı!

Chery TIGGO 7 Akıllı Teknolojileriyle Küresel Boyutta Büyük Beğeni Kazandı!

Chery TIGGO 7 Kısa Zamanda Kompakt SUV’un
Yıldızı Olmayı Başardı!

Çin’in en büyük otomotiv ihracatçısı konumunu 20 yıldır sürdüren Chery, geliştirdiği iddialı modellerle dünya çapında adından söz ettirmeye devam ediyor. Markanın kompakt SUV segmentinde konumlandırılan TIGGO 7 ailesi, şık görünümü, üstün performansı, kapsamlı güvenlik özellikleri ve üst seviye kalite özellikleriyle küresel kullanıcıların güvenini ve sevgisini kazandı. TIGGO 7 ailesi dış tasarım, güç-aktarma sistemleri ve konfor açısından etkileyici bir performans ortaya koyuyor.

Çin’in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, gelişmiş Ar-Ge gücü ve son teknolojiyle ürettiği modelleriyle kısa zamanda önemli başarılara imza attı. Markanın iddialı modellerinden TIGGO 7 PRO, şubat ayında ürün gamına eklenen yeni Avantgarde versiyonuyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Bu güncellemeyle TIGGO 7 PRO; zekâ, konfor ve moda açısından daha yüksek ve daha iyi bir müşteri deneyimi sağladığını gözler önüne seriyor.

Kullanıcıların taleplerine tamamıyla cevap veriyor!

Chery TIGGO 7 ailesi yollara çıktığı günden bu yana; üstün sürüş performansı ve akıllı teknoloji özellikleriyle küresel kullanıcıların görünüm, performans ve alan konusundaki taleplerine tam anlamıyla cevap vererek dünya genelindeki kullanıcıların güvenini ve sevgisini kazandı. TIGGO 7 ailesinin içten yanmalı motorlara sahip versiyonları şık ve çekici görünümü ile dikkat çekiyor. TIGGO 7 PRO, model ailesine vurgu yapan şık elmas tipi ön ızgaraya, T şeklinde kristal berraklığında LED ön sis farlarına, havalı siyah kristal LED Matris farlara ve şık bir yatay ön tampon altı eklentisine sahip. Araç, genel tasarım kodları itibarıyla son derece yenilikçi, modern ve şık bir görsel sunuyor. Bu modern ve şık görünüm aynı zamanda güçlü bir dinamizm de barındırıyor. Arka cephedeki görünümü ise teknoloji vurgusu yapan yine modern tek parça LED arka aydınlatma grubu dikkat çekiyor.

Chery TIGGO 7 ailesinin içten yanmalı motora sahip versiyonları güçlü motor ve gelişmiş bir şasiyle dikkat çekiyor. Motor kaputunun altında görev yapan 1.6T motorun gücünü 7DCT şanzıman tekerleklere aktarıyor. Bu kombinasyon ilk hareket anından itibaren yüksek çekiş gücü, akıcı ve canlı bir sürüş ve üst seviye bir sürüş keyfi sağlıyor.

Akıllı kokpit 24,6 inçlik çift ekranla sunuluyor!

Chery TIGGO 7 ailesinin içten yanmalı motora sahip versiyonları aynı zamanda akıllı kokpit açısından da üstün özelliklere sahip. 24,6 inç çift ekranlı yenilikçi ve modern ekran mimarisi çoklu dokunma hassasiyeti ile sorunsuz ve pratik bir kullanım sağlıyor. Ayrıca gelişmiş bağlantı özellikleriyle de araç içindeki deneyimi iyileştiriyor. Bunun dışında 50W kablosuz hızlı şarj ve Tip-C USB arayüzü gibi çözümler yolcuların rahat ve hızlı şarj ihtiyacını karşılıyor. Chery TIGGO 7 ailesinin elektrik kontrollü sürücü ve ön yolcu koltukları ısıtma dışında soğutma özelliğiyle de ek konfor sunuyor. Ayrıca çift bölgeli otomatik klima kabin içindeki konfor deneyimini destekliyor. Sürücü ve ön yolcu iklimlendirme sıcaklığı bağımsız olarak ayarlanabiliyor. Sekiz hoparlörlü Sony ses sistemi ve 64 renkli degrade ortam aydınlatması sürükleyici bir müzik ve keyifli bir görsel deneyim sunuyor. 35 dB ile son derece sessiz kabin de yolcuların konfor deneyimini destekliyor. Chery TIGGO 7 ailesinin içten yanmalı motora sahip versiyonları gelişmiş güvenlik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Yüksek dayanımlı gövde ve diğer güvenlik çözümleri sürücü ve beraberindeki yolculara gelişmiş bir güvenlik seviyesi sağlıyor. LKA, ACC, AEB ve BSD dahil olmak üzere 12 adet akıllı sürüş destek sistemi sürüş güvenliğini ve rahatlığını ileriye taşıyor. Chery TIGGO 7 ailesi, yollara çıktığı günden bu yana modern tasarımı, üstün performansı, rahat kullanım özellikleri, çok sayıda akıllı teknolojisi ve kapsamlı güvenlik özellikleriyle dünya genelinde yıldız bir ürün haline gelerek dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Chery Türkiye hakkında

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 47 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor.

Chery hakkında

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2023 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 26 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 12 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.

Daha detaylı bilgi için Chery web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.cherytr.com

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ