Demokrat Zafer

Ali Özden; Sevdamız Tavşanlı’nın marka şehir olması için gece gündüz demeden çalışacağız

AK Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimleri için Tavşanlı Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Ali Özden, saha çalışmalarında STK Yöneticisi ve hayvansever Necdet Demirat ile sohbet etti. Necdet Demirat bölgede bulunan 4 bin civarındaki sahipsiz sokak canları için yapılan çalışmaları anlatarak hayvanlara sahip çıkılmasının çevre sağlığı için önemini vurguladı. Ali Özden; “2024-2029 vizyonumuzda sokak hayvanları için iki büyük projemiz var. Onları sahipsiz bırakmayacağız.” dedi.

Özden’in açıklamalarıyla ilgili detaylar şöyle: Tavşanlı Belediye Başkan adayı Ali Özden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve AK Parti Genel Merkezi onayı ile Belediye Başkan Adayı gösterildiğini söyledi.

Özden, AK Parti’nin “Hizmet ve Eser Siyaseti” vizyonunu vurgulayarak, partinin yerel yönetimlerdeki başarılarını ve belediyecilik anlayışını övdü. Partisinin yönetiminde bulunmanın onurunu dile getirdi ve Tavşanlı için kalıcı eserler bırakma sözü verdi.

“SEVDAMIZ TAVŞANLI” SLOGANI VE ÇALIŞMA AZMİ

Özden, “Sevdamız Tavşanlı diye çıktığımız bu yolda 31 Mart 2024 yerel seçimlerini zaferle taçlandırmak” derken şöyle devam etti; “Sevdamız Tavşanlı’nın marka şehir olması için gece gündüz demeden çalışacağız. Desteklerinden dolayı parti yöneticilerine ve dava arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

AK PARTİ’NİN YEREL YÖNETİM GELENEĞİ VE SİYASİ MİRASI

“Yerel yönetimlerde oluşturulan “AK Parti Belediyeciliği” modelinin tarihe altın harflerle geçmiş, siyasi bir miras olduğuna vurgu yapan Demir. AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki başarısını ve belediyecilik anlayışını siyasi miras olarak değerlendiren Özden, parti geleneğine bağlı kalarak Tavşanlı’yı ileri taşımayı hedeflediklerini belirtti.

ÇALIŞMA SÖZÜ VE TEŞEKKÜRLER

“Tavşanlımızı marka şehir haline getirinceye kadar durmadan, yılmadan gece gündüz demeden çalışacağımıza siz çok değerli tavşanlı halkına söz veriyoruz” diyen Özden, Tavşanlı’nın marka şehir olması için azimle çalışacaklarını ve halkın desteğine güvendiklerini ifade etti. Ayrıca, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ