Demokrat Zafer

Alfa Romeo’nun Süper Otomobili 33 Stradale “Design Trophy’ Ödülü’nün” sahibi oldu

Alfa Romeo’nun büyüleyici yeni süper spor otomobili  33 Stradale, “Tasarım” kategorisinin zirvesine, okuyucuların posta yoluyla ve derginin web sitesi üzerinden kullandıkları oylarla yerleşti.

Alfa Romeo’nun yeni süper spor otomobili 33 Stradale, Automobile Magazine tarafından kırk yılı aşkın süredir verilen “Design Trophy” Tasarım Ödülünün sahibi oldu. Bu ödül, hayal etme cesaretiyle tasarlanan özel yapım süper spor otomobilin güzelliğini tescil etti.

Automobile Magazine’in ekibi Tasarım, Araç İnovasyonu, Sportif Görünüm, Tutku, ve Ticari Dinamizm gibi farklı kategorilerin her biri için üç aday belirledi. Okuyucular ise posta yoluyla veya derginin web sitesi üzerinden oy kullandılar. Tasarım kategorisinde Alfa Romeo 33 Stradale açık ara ilk sırada yer aldı. Bu ödülden tam 11 yıl önce; 2013 yılında Coup de Coeur Trophy’yi (İlk Görüşte Aşk Ödülü) Alfa Romeo 4C kazanmıştı. Prestijli ödülün bu yılki sahibi olan 33 Stradale kendisini “İtalyan, Sportif ve Kırmızı” olarak tanımlayan Alfa Romeo’nun yeni süper spor otomobil ile de duygulara hitap etmeye devam ettiğini yansıtıyor.

Tipo 33’ün mirasını taşıyan büyüleyici süper spor otomobil: 33 Stradale

Tüm zamanların en güzel otomobillerinden biri olarak tanımlanan 1960’ların ikonu ve motor sporlarında dünya çapında ün kazanmış Tipo 33’ten ilham alan Alfa Romeo 33 Stradale, otomobilin güzelliğini, yeni tasarım diliyle zenginleştirdi. Alfa Romeo’nun “Gerekli Güzellik” olarak tanımladığı tarzın yansıması olarak dış tasarımda aracın oranları ve hacimler yüzeylerdeki mükemmel dengeyi yansıtıyor.  33 Stradale’nin kabin içi ise sürüş deneyimini en üst düzeye çıkarmak amacıyla tasarlanmış olması ve minimalist yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Süper spor aracın kokpiti, dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirecek şekilde geliştirilmiş olmasının yanında; her ayrıntı, 1967 model 33 Stradale’nin estetik ve teknik mirasını koruyor ve böylelikle kullanıcısına benzersiz bir ortam yaratıyor.

Alfa Romeo, 33 adet üretilen ve tamamı satılmış olan heyecan verici 33 Stradale ile sınırlı üretimin (Fuoriserie) özel dünyasına geri dönüyor. Ünlü selefi Tipo 33’ün üretilmesindeki aynı cesaret ve vizyonla yola çıkan Alfa Romeo, 33 Stradale’yi tasarlarken, güzellik ve teknolojinin mükemmel birleşimiyle gerçek bir sanat eseri yaratmak amacıyla yola çıktı. Seçkin hayran kitlesine en heyecan verici sürüş deneyimini ve bir ikonun ölümsüz cazibesini sunan Alfa Romeo, Carrozzeria Touring Superleggera’nın el işçiliğiyle hayata geçen 33 Stradale’yi, her ayrıntısına gösterilen yoğun ilgi ve yüksek kaliteyle üretiyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ